Sist uke i utviklingsavdelingen

Lagene i utviklingsavdelingen er i innspurten av vårsesongen. Her følger en oppsummering av sist ukes kamper.

BILDE ØVERST: G16 i aksjon mot Bergen Nord, tatt fra en tidligere kamp. Foto: Jonny Kleppestø  

G19

G19-laget har ikke spilt noen kamper den siste uken.

Terminliste og tabell for G19 kan finnes her

G16

Åsane - Bergen Nord 2-0

1-0: Joni Berisha (Mathias Øvreberg)
2-0: Miliam Stahl (Adam Bachmann)

- I denne kampen dominerte vi banespillet fra start til slutt. I 1. omgang var vi litt upresise i frispillingen, men veldig gode i gjenvinningspresset slik at motstander ikke klarte å få etablert noe spill. Vi klarte å komme oss til noen gode sjanser, men var for dårlig i avslutningsøyeblikkene.

- Vi fortsatte dominansen i 2. omgang. I denne omgangen var vi flinkere til å utnytte de rommene motstanderen ga oss, og dette ga resultater i form av flere store målsjanser. Dessverre var vi ikke flinke nok i motstanders boks for å få uttelling på sjansene vi skapte. Vi er derimot fornøyde med det høye presset og gjenvinningspresset, og at vi klarer å ha kontroll på kampen fra start til slutt, oppsummerer trener Dinogen Uruthiran.

Startellever + benk: Mads Rylandsholm, Johannes Kloster, Miliam Stahl, Simen Fløgstad, Aleksander Dahlberg, Sander Jacobsen, Adam Bachmann, Stian Mjelde, Markus Underhaug, Mathias Øvreberg + Petter Gårdsvoll, Tobias Etim, Nicholas Kvamme, Fredrik Greve.

Terminliste og tabell for G16 kan finnes her

G16-2

Åsane - Minde 0-3

0-1:
0-2:
0-3:

-
Vi møtte en motstander som var mye mer til stede enn oss i kampen. Det virket som at vi ble sjokket, fordi vi var veldig passive. Alt i alt blir dette en kamp som vi tapte fortjent. Det er derimot mye mer lærdom for oss å hente. Vi ser fremover, og håper at vi klarer å vise noe annet i de to siste kampene denne vårsesongen, oppsummerer trener Christian Klanderud

Startellever + benk: Trym Brønlund, Sander Lie, Lukas Kvamme, Lukas Lorentz, Tobias Storla, Fredrik Greve, Linus Hatlebrekke, David Debelec, Adrian Debelec, Emil Søraas, Andreas Fosse +Theodor With, Theo Taule, Herman Aas, Christian Fosse, Marius Landquist, Marcus Wollertsen.

Terminliste og kamper for G16-2 kan finnes her

G14

Åsane - Gneist 4-0

1-0: Simen Brudvik
2-0: Simen Brudvik
3-0: Sigurd Skage (Sjur Unneland Humborstad)
4-0: Simen Brudvik

- Vi kontrollerte kampen fra start til slutt. Til tross for at Gneist sto høyt, klarte vi å frispille oss fint forbi. Vi gikk fortjent til pause med en 2-0-ledelse som kunne vært enda større. I 2. omgang ble vi litt utålmodige i jakten på det neste målet, noe som gikk utover kvaliteten i valgene og utførelsen. Vi klarte fortsatt å skape en del sjanser, og vant kampen fortjent til slutt. Alt i alt en veldig god prestasjon, oppsummerer trener Ole Morten Kristiansen

Startellever + benk: Nikolai Mo, Fredrik Aasen, Håvard Espeland, Philip Hirth-Andersen, Jacob Begall, Jakob Pletten, Simen Brudvik, Sigurd Skage, Herman Hole, Sjur Unneland Humborstad, Joakim Aasen + Nikolai Brandtun, Viggo Frostad, Alexandru Szamboti.

Terminliste og kamper for G14 kan finnes her

Annonse fra Obos-ligaen: