Seier i siste kampen på Marbella

Vi vant 2-1 over Sandnes Ulf i den siste kampen på Marbella i år

Det ble en dårlig start på kampen for oss når Sandnes Ulf blokkerte en pasning fra Eirik Østgaard og satte inn 1-0 allerede etter fire minutter av kampen. Sandnes Ulf presset høyt og vi sleit med å spille oss ut i det første kvartere av kampen. Etter dette så tok vi fullstendig over spillet og Sandnes Ulf spillerene ble bare mer og mer sliten.

Etter at det var blitt spilt en halvtime av kampen kom vi på en flott kontring etter brudd. Ballen havnet hos Joel Mvuka som dunket til fra rundt 18 meter og smalt ballen i krysset. Dette var Joel sitt første mål for Åsane og det var en flott scoring i tillegg. Resultatet ble stående og når lagene gikk til pause så var stillingen 1-1

I den andre omgangen så var vi det klart best laget. Sandnes Ulf virket slitene og ble løpende mye i mellom ett ballbesittende Åsane lag som lot ballen gå og vi spilte oss til en del muligheter foran målet, men det manglet litt for å få den i mål før Stian Nygard kjørte ett flott soloshow og avsluttet med å putte ballen enkelt i mål og det stod 2-1 som også ble slutt resultatet.

Fakta

Sandnes Ulf- Åsane 1-2 (1-1)

Treningskamp, Dama De Noche, Spania. Dommer: Marius Lien, Fossum. Tilskuere: ca 30.

1-0: Maxwell Effiom (4.)
1-1: Joel Mvuka (30.)
2-1: Stian Nygard

Åsane (4-2-3-1): Eirik Østgaard - Martin Ueland, Eirik Wollen Steen(Sindre Austevoll fra 46), Kristoffer Bidne, Ole Didrik Blomberg - Simen Lassen , Didrik Fredriksen(Didrik Fredriksen fra 46) - Joel Mvuka(Kristoffer Stava), Håkon Lorentzen(Ole Kallevåg), Stian Nygard - Joakim Hammersland(Henrik Udahl).