Scoret i tredje kamp på rad

Håkon Lorentzen scoret i sin tredje kamp på rad da Åsane spilte 1-1 mot FK Haugesund.

Etter at Åsane og de andre OBOS-klubbene fikk lov å spille treningskamper igjen har eliteseriemotstanderne stått i kø for de oransje.

På åtte dager har laget spilt 1-1 mot Viking og slått Brann 1-0. I dag ble det 1-1 mot FK Haugesund på naturgress.

Felles for alle kampene: Håkon Lorentzen har scoret.

Mot FKH søndag tok hjemmelaget ledelsen 1-0 etter bare fire minutters spill. Hjemmelaget åpnet aggressivt og styrte det meste i starten av kampen. Etter hvert fikk Åsane mer ro med ballen, slik vi er vant til å se laget. Geir André Herrem var nærmest scoring for Åsane før pause.

Det gikk imidlertid mot hjemmeseier da 90 minutter ble passert. Men så dukket Håkon Lorentzen opp og scoret for tredje gang på en uke. Et sterkt resultat mot et Haugesund-lag som spilte bra.

Neste motstander er Brann. Kampen spilles på Myrdal søndag 2. mai. Til denne kampen kommer Åsanes sesongkortinnehavere til å få tilbud om å kjøpe de første billettene.