Rotet bort seieren mot Grorud

Åsane ledet 3-1, men røk likevel på et bittert 4-3-nederlag mot Grorud lørdag.

Åsane fikk en veldig god start på bortekampen mot Grorud i og kjørte over motstanderen en periode. Senai Hagos fikk et godt comeback da han satte inn kampens første mål etter 36 minutter. Det var ett flott Åsane-angrep som endte med at Senai fyrte til fra distanse og ballen smalt i nettet.

Grorud utlignet på en veldig unødvendig straffe som de fikk etter en forsvarsfeil etter 44 minutter, men Åsane svarte med en gang og på overtid av 1. omgang skallet Eirik Wollen Steen bortelaget opp i en 2-1-ledelse rett før dommeren blåste til pausen.

Raknet i slutten av 2. omgang

2. omgang startet veldig bra ved at Håkon Lorentzen headet inn 3-1 etter 47 minutter.

Seinere i omgangen var de oransje veldig nære å punktere kampen da Joakim Hammersland kom alene med keeper, men dessverre klarte han ikke å overliste Grorud sin keeper.

Da vi ikke klarte å gå opp i en 4-1-ledelse svarte Grorud og de scoret igjen i det 72., 74. og det 85. minuttet og snudde dessverre kampen til 4-3-seier.

Nå blir det veldig tøft å klare direkte opprykk da luken opp til Grorud som leder er på hele åtte poeng. Men Åsane-guttene gir ikke opp og skal fortsette å kjempe videre i de gjenstående kampene.

FAKTA

Grorud - Åsane 4-3 (1-2)

PostNord-ligaen avdeling 2. Grorud kunsgress. Dommer: Mathias Støfringshaug (Verdal IL). Gult kort: Kevin Mankowitz, Kamran Ali Iqbal, Thierry Dabove (Grorud), Stian Nygard, Didrik Fredriksen (Åsane).

0-1: Senai Hagos (36.)
1-1: Oliver Edvardsen (44.)
1-2: Eirik Wollen Steen (45.)
1-3: Håkon Lorentzen (48.)
2-3: Thierry Dabove (72.)
3-3: Faysal Ahmed (74.)
4-3: Faysal Ahmed (85.)

Åsane (4-2-3-1): Eirik Østgaard - Martin Ueland, Eirik Wollen Steen, Jonas Eide Vågen, Ole Didrik Blomberg - Didrik Fredriksen, Stian Nygard - Kristoffer Stava (Simen Hopsdal fra 60.), Senai Hagos, Joakim Hammersland (Daniel Tørum fra 85.) - Håkon Lorentzen.