Rekken uten tap fortsetter

Åsane sin rekke uten tap fortsetter etter 2-2 mot Strømmen i dag.

Åsane møtte i dag Strømmen i solen på Myrdal Stadion. Åsane startet kampen best og kontrollerte oppgjøret den første halvtimen, men det manglet litt på tempo i ballen og på presisjonen i den siste tredjedelen av banen.

Havnet under to ganger

Åsane lå under to ganger i løpet av kampen. Strømmen scoret sitt første mål på kampens første sjanse i det 33 minutt.
Strømmen fikk frispark på ca 30meter som Achrifi slo inn i feltet. Eirik Østgaard i Åsane målet bokset ballen, men ballen traff Strømmen´s Kristian Jahr i hodet og landet hos Dieserud som enkelt satte ballen i det tomme Åsane målet.

Ledelsen til Strømmen holder imidlertid ikke lenge. Kun tre minutter senere i det 36minutt får Åsane frispark ute ved sidelinjen.
Joachim Soltvedt slår ballen inn i feltet og Strømmen sin keeper sitter klar for å plukke ballen idet Geir André Herrem stikker foten frem foran keeper og tupper ballen i mål. Dermed er det balanse i regnskapet ti minutter før pause og kampens to sjanser ender begge med mål.

To minutter før slutt utnytter Strømmen en feilplassert Åsane spiller og kommer alene igjennom med Eirik Østgaard. Ulrich Ness hos Strømmen gjør ingen feil og plasserer ballen til høyre for Østgaard og i mål.

-Vi har lyst til å vinne og vi prøver det vi kan. Vi får være fornøyd når vi kommer under to ganger for Strømmen etter å ha sluppet inn to litt enkle baklengs mål, Sier Mons Ivar Mjelde

i den andre omgangen så må Åsane frem for å score og etter et kvarter av den andre omgangen så velger Mons Ivar Mjelde og legge om formasjonen til en mer offensiv 3-5-2. Åsane blir mer farlig fremover i banen da, men åpner også litt mer opp for kontringer fra Strømmen.

Åsane sin utlikning kom ikke før det stod fem minutter igjen på klokken og nok en gang så er det Geir André Herrem som er på rett plass til rett tid.
Jonas Hestetun klemmer til fra vel 16meter som Strømmen sin keeper må gi retur på. På returen så er Åsane sin goalgetter, Geir André Herrem der og putter ballen i målet bak en liggende Strømmen keeper.

-Når vi nærmer oss fem minutter før slutt og de leder 2-1 og er baktunge og forsvarer seg på en god måte så må vi faktisk være fornøyd med og ta poeng og fortsette rekken på fem Obos-liga kampen uten tap og den moralen vi viser til slutt er veldig bra. Den er jeg veldig fornøyd med. Så får vi se litt på om det var nødvendig å gi de ledelsen to ganger. Det var minusene ved dagens kamp, sier Mons Ivar Mjelde