Reiste seg og sikret ett poeng på Stadion

Åsane tok ledelsen og yppet seg skikkelig mot Brann på Stadion. Det endte 1-1.

Video fra Discovery.

Det begynte bra for Åsane borte mot opprykksfavoritten fra litt lenger sør i byen. Statistikken fra 1. omgang viste at Åsane hadde ballen mest, og det frustrerte nok både Brann-spillerne og over 11.000 tilskuere.

Verre skulle det bli for hjemmelaget, for bare seks minutter etter pause var Didrik Fredriksen frekt frempå å curlet ballen i nettet til 1-0-ledelse. Da ble det stille på Stadion, bortsett fra borti hjørnet hos Åsane-kolonien som feiret sammen med spillerne.

Dessverre ble gleden kortvarig, for Brann utlignet til 1-1 bare tre minutter etterpå.

Det ble også sluttresultatet i en jevn kamp som ble en spillemessig og resultatmessig opptur for Åsane etter mange baklengs i cupkampen mot Sarpsborg 08 og i serieåpningen mot Stabæk.

Brann - Åsane 1-1 (0-0)

OBOS-ligaen, Brann Stadion. Tilskuere: 11.666. Gult kort: Frederik Børsting (Brann), Ryan Doghman (Åsane). Dommer: Sven Tore Sinnes, Flekkefjord.

0-1: Didrik Fredriksen (51.)
1-1: Sivert Heltne Nilsen (54.)

Brann (4-3-3): Mathias Dyngeland - Svenn Crone, Andreas Skovgaard, Fredrik Pallesen Knudsen, Ruben Kristiansen - Felix Horn Myhre (Niklas Wassberg fra 80.), Sivert Heltne Nilsen, Mathias Rasmussen - Frederik Børsting (Niklas Castro 54.), Bård Finne (Ole Didrik Blomberg fra 80.), Aune Heggebø (Vegard Leikvoll Moberg fra 67.).

Åsane (3-5-2): Idar Lysgård - Sindre Austevoll, Bjarte Haugsdal, Oliver Juul Jensen - Didrik Fredriksen, Ryan Doghman, Kristoffer Larsen (Mats Thornes fra 53.), Erlend Hellevik Larsen, Kristoffer Nesse Stephensen - Erling Myklebust, Håkon Lorentzen (Senai Hagos fra 80.).

Neste mulighet til å se Åsane i aksjon kommer tirsdag 19. april klokken 18.00. Da er Stabæk motstander på Åsane Arena. Billettsalget har startet, så benytt sjansen.