RBK BLE FOR STERKE

De oransje viser tidlig initiativ, men uflaks hindrer dem når Sunde treffer tverrliggeren. Etter hjemmeledelse utligner Åsane gjennom Kokosz. Til tross for gode sjanser, ender det med 2-1 tap.

De oransje viser initiativ tidlig i kampen, hvor et hjørnespark fra Løvås treffer Sunde som dessverre treffer tverrliggeren. Et sterkt hjemmelag tar videre kontroll over kampen, og etter seks minutter er det nemlig hjemmelaget som tar ledelsen etter dessverre litt rot i Åsanes forsvar. Så da, ti minutter etter, er det Åsane-show fra kvinnene hvor Løvås med flott forarbeid resulterer i et flott mål av Kokosz, etter et godt forarbeid av Selma Løvås. Resten av omgangen byr på flere sjanser, inkludert et stolpetreff fra Holum.

I andre omgang har begge lag gode sjanser i starten av omgangen. Vår kjære Duffy kan være fornøyd med egen prestasjon, da hun gjør flere gode redninger denne omgangen. Etter 63 minutter tildeles Rosenborg et straffespark som kan diskuteres, og går opp i ledelsen. Kampen endte dessverre med et 2-1 tap på Koteng.

Fra kampen kan Åsane ta med seg evnen til å skape farlige sjanser og score mål, som demonstrert gjennom Kokosz sin flotte scoring. Denne offensive trusselen kan bygges videre på. Til tross for å ligge under, klarte Åsane å utligne og holde seg konkurransedyktige gjennom hele kampen. Denne viljen til å kjempe er en styrke som kan bygges videre på.

Tjelde Haga deler sine tanker om kampen til oss:
- Prestasjonsmessig mye bra mot et godt hjemmelag. Opptrer samlet, skikkelig og som et kollektiv som bare kommer til å bli bedre utover. Stolt over måten vi vokser inn i kampen etter å ha havnet under 1-0 tidlig til tross for to kjempemuligheter. Kjedelig resultat og to unødvendige baklengs. Tar med oss energi og selvtillit inn i neste kamp mot Kolbotn, sier Tjelde Haga.

Neste kamp er hjemme mot Kolbotn onsdag 15. mai.