Pressemelding: Thomas Mørk til Åsane

Thomas Mørk blir assistenttrener for Åsane Fotball Kvinner. Det ble klart i ettermiddag. Mørk trente Arna-Bjørnar forrige sesong. - Det kribler å komme i gang og bli kjent med spillergruppen, sier Thomas Mørk.

Mørk er klar

I forrige uke ble Øyvind Tjelde Haga ny hovedtrener for Åsane Fotball Kvinner. I dag har klubben signert assistenttrener. Valget falt på Thomas Mørk.

43-åringen var assistenttrener for Arna-Bjørnar i 2022, men overtok hovedansvaret for klubben i april 2023. 

Nå vender han nesen mot Åsane og Toppserien for de oransje.

- Dette blir veldig spennende. Åsane har mye positivt på gang og jeg ser veldig frem til å være med og bidra til videre utvikling av laget og klubben, sier Thomas Mørk.

- Det kribler

Hovedtrener, Øyvind Tjelde Haga, er selvsagt fornøyd med at Mørk blir assistenttrener. Mørk hadde sin første økt med sin nye klubb i ettermiddag.

- Thomas er et glimrende tilskudd til teamet. Vi har hatt flere gode samtaler rundt hvordan vi ønsker å kunne ta dette videre. Han komplementerer oss andre i trenerteamet godt med sin fotballfaglige kunnskap og menneskelige egenskaper. Vi er allerede kommet godt i gang og gleder oss til fortsettelsen, forteller Haga.

Duoen har kjent hverandre i noen år. Nå ser de frem til et godt samarbeid og utvikle Åsane Fotball Kvinner.

Ny asssist.jpg
MØRK PÅ PLASS: F.v Rune Eriksen, daglig leder i Åsane Fotball, Øyvind Tjelde Haga, hovedtrener og Thomas Mørk, assistenttrener. Foto: Åsane Fotball.

- Jeg og Øyvind har møtt hverandre flere ganger. Første gang var i 2019 da vi tok B-lisens sammen. Jeg vet hvordan han tenker angående fotballfilosofi – og det er tanker jeg følger. Nå kribler det å komme i gang og bli bedre kjent med spillergruppen, trenerteamet og klubben, sier Mørk.

Den nye assistenttreneren skal også bidra inn på Åsane Akademiet.

Vi ønsker Thomas hjertelig velkommen til Åsane.

 

 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: