Pressemelding: Ny keeper på plass i Åsane

Simen Lillevik Kjellevold har signert for Åsane Fotball. 29-åringen spilte forrige sesong i KR Reykjavik på Island.

Åsane Fotballs nye målvakt kommer fra Innvik i Stryn kommune. Han startet karrieren sin i Vikane, Stryn og Førde. Etter det ble han hentet til Østlandet og Stabæk. Han har også spilt for Kongsvinger og Strømmen. 

Etter to sesonger i Strømmen ble han hentet til Grorud før 2022-sesongen. Der spilte målvakten samtlige seriekamper for Grorud, som rykket ned fra OBOS-ligaen.

I 2023-sesongen spilte han for KR Reykjavik. Den islandske klubben prøvde å ta tilbake posisjonen som den ledende klubben på Island. KR havnet på en skuffende sjetteplass, men den norske målvakten utmerket seg positivt.

Etter en sterk sesong mellom stengene på vulkanøyen vender han nå nesen hjem til Norge. Neste stoppested blir vakre Bergen og Åsane. Kontraktslengden er på to år.

Lillevik signert med ball.jpg

- Dette ser jeg frem til. Det ser veldig spennende ut i Åsane nå. Gode treningsøkter og bra trøkk allerede i januar. Åsane spiller en attraktiv og kul fotball - og spillestilen passer meg bra. En fotball jeg kan bidra positivt til. Spillergruppen, trenerteamet og alle rundt har tatt meg godt i mot, og jeg ser frem til å bli bedre kjent med alle i og rundt klubben, sier Simen Lillevik Kjellevold.

Fint å komme hjem til Norge og Vestland også da?

- Ja, det er ikke langt hjem til Innvik. Betyr mye å komme nærmere kjæreste, familie og venner igjen. Dette passer veldig bra, forteller 29-åringen.

Vi ønsker Simen hjertelig velkommen til Åsane Fotball.

ÆØÅsane!

Lillevik Tertnes H.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: