Pressemelding: Håkon Sjåtil til KBK

Åsane Fotball selger nok en spiller til toppen av norsk fotball. I ettermiddag ble det klart at eliteserieklubben, Kristiansund BK, kjøper Håkon Sjåtil. Foto: Bjørn Marstrøm/Hordalandsfoto.

Solgt til Kristiansund BK

21-åringen kom til Åsane Fotball høsten 2022. Den tidligere Lyn-spilleren fikk sitt store gjennombrudd i OBOS-ligaen i fjor.

Vingbacken spilte samtlige seriekamper for Åsane Fotball. Han gjorde seg bemerket. I september ble han kåret til månedens unge spiller av NTF, OBOS og TV 2.

Sjåtil pris.jpg
PRIS: Håkon Sjåtil fikk pris i september. Foto: Ann-Kristin Røsbø/Hordalandsfotball.

Det har vært god interesse for Sjåtil - og nå venter altså eliteseriespill for Kristiansund BK. 

Nordmøringene rykket opp til Eliteserien rett før jul. Klubben slo Vålerenga over to kvalifiseringskamper.

 - Åsane har vært en utrolig fin klubb å være i. Både spillere og de rundt har gjort dette halvannet året så bra som det kunne blitt. Setter derfor stor pris på tiden min her, og ønsker Åsane masse lykke til i sesongen som kommer. Jeg skal følge med, sier Håkon Sjåtil.

Daglig leder i Åsane Fotball, Rune Eriksen - ønsker Sjåtil lykke til i Kristiansund og i Eliteserien.

- Kristiansund får ikke bare en veldig god fotballspiller, men også en fantastisk bra person. Han kommer til å bli savnet her hos oss. Han har tatt store steg - og trent knallhardt for å sette seg i en slik posisjon. Vi ønsker ham all lykke til med et nytt steg i karrieren - og så er vi stolte over at vi sender nok en spiller opp på øverste nivå i norsk fotball, sier Rune Eriksen. 

Sjåtil med mål mot Bryne.jpg
LYKKE TIL, HÅKON: Nå går ferden videre til KBK og eliteseriespill. Foto: Åsane Fotball

NB! Åsane Fotball og Kristiansund BK møtes til treningskamp 23. februar. Kampen spilles på Nordmøre.

Annonse fra Obos-ligaen: