Praktisk info til dere som skal på kamp i dag

Kampdag! Her er viktig informasjon til Åsane-supportere som skal på Raufoss-kampen.

Det er fortsatt mulig å kjøpe billetter til kampen mot Raufoss på Myrdal stadion tirsdag klokken 18.00. 

Det koster 150,- for voksne, 100,- for honnør/studenter og 50,- for barn.

KJØP BILLETTER

Tilskuerkapasiteten på Myrdal er regulert som en følge av myndighetenes regelverk for fotballkamper under Covid-19. Her skal alle føle seg trygge og godt ivaretatt.

Publikum blir plassert med én meters avstand mellom hver tilskuer, samt at annen hver seterad skal stå tom. Personer i samme husstand kan sitte tettere.

Myrdal stadion har to innganger. Billettene til inngang 1 er utsolgt, så frem til kampstart er det inngang 2 som gjelder. Denne har inngang via Vestlandshallen. Billettkontroll skjer i hovedinngangen til Vestlandshallen. Alt billettsalg skjer på forhånd.

De som har billetter i inngang 1 går opp bakken på sørsiden av anlegget og opp på tribunen der billettkontroll foretas. Hold avstand dersom det er kø.

BORTESUPPORTERE: Ingen bortesupportere får være til stede, dette grunnet myndighetenes restriksjoner under covid-19.

KUN SITTEPLASSER: Det er ikke tillatt med ståplasser på arena. Alle skal ha sitt eget sete. Det betyr at de som pleier å stå øverst på tribunen må finne seg et sete så fort de ankommer stadion.

BRUK MUNNBIND: Publikum oppfordres til å bruke munnbind når man ikke sitter på plassen sin, altså ved ankomst, til og fra kiosker og toaletter og når man forlater arena etter kamp. Vi anser det som publikums eget ansvar å ha med seg munnbind på kampen.

AVSTAND MELLOM ALLE: For å sikre at det er minst én meters avstand mellom alle tilskuerne vil bare annen hver seterad tas i bruk. Kun personer fra samme husstand kan sitte rett ved siden av hverandre. Dette er regler vi som arrangør er blitt pålagt å følge.

VERTENE GUIDER DEG: Våre verter er på plass ved innslipp og på tribunen og hjelper dere med å finne en god plass der reglene om avstand opprettholdes. Det er ikke nummererte billetter.

SITTEUNDERLAG: For å sørge for at du sitter godt, vil alle tilskuere få utdelt sitteunderlag fra våre partnere OBOS og BA ved ankomst.

KIOSKSALG: Det er kiosker øverst på tribunen mot Vestlandshallen for de som har billetter i inngang 2, og motsatt side for de som har inngang 1. Vi selger hamburgere, fiskeburgere, boller, kaffe, brus, pølser og vafler - og reglene for smittevern og hygiene opprettholdes 100 prosent. Hold avstand til personen foran deg dersom det blir kø. Vi tar Vipps og kort.

TOALETTER: Det er egne publikumstoaletter til hver kohort. 

BRUK ANTIBAC: Det er flere stasjoner med Antibac på anlegget, spesielt ved inngangene og kioskene. Benytt muligheten før du handler.

LYTT TIL SPEAKER: Kampens speaker kommer til å minne om arrangementsreglene underveis. Vi ber publikum følge hans anmodninger slik at arrangementet blir trygt for alle.

Vi gleder oss til å se dere!

KJØP BILLETTER

Annonse fra Obos-ligaen: