Praktisk info til dere som skal på kamp

Vi oppfordrer våre 200 tilskuere på kveldens kamp om å følge reglene for gjennomføring av kamp under covid-19.

Åsane møter HamKam fredag klokken 18.00. Det er en begrensning på 200 tilskuere, og ingen billetter tilgjengelig i døren.

De heldige som har sesongkort eller billett bes lese seg opp på forhånd, spesielt med tanke på smittevern på stadion.

PARKERING: Det er ingen parkeringsmuligheter ved Myrdal stadion eller Vestlandshallen. Vi oppfordrer folk til å bruke sykkel eller kollektivtransport. Om man kommer med bil vil parkeringsplassen på Blokkhaugen skole være et godt alternativ.

INNGANG: Bakken på sørsiden av Myrdal stadion er eneste adkomstvei for tilskuere. Hold avstand til hverandre hvis det blir tendenser til kø, og ha klar mobilen med QR-koden som viser at du har gyldig billett eller sesongkort (eller ta ut en print som viser det samme.)

KUN SITTEPLASSER: Det er ikke tillatt med ståplasser på arena. Alle skal ha sitt eget sete. Det betyr at de som pleier å stå øverst på tribunen må finne seg et sete så fort de ankommer stadion.

AVSTAND MELLOM ALLE: For å sikre at det er minst én meters avstand mellom alle tilskuerne vil bare annen hver seterad tas i bruk. Så skal det være TO ledige seter mellom hver tilskuer, også personer som er i familie eller har nær relasjon. Dette er regler vi som arrangør er blitt pålagt å følge.

VERTENE GUIDER DEG: Våre verter er på plass ved innslipp og på tribunen og hjelper dere med å finne en god plass der reglene om avstand opprettholdes. Det er ikke nummererte billetter.

SITTEUNDERLAG: For å sørge for at du sitter godt, vil alle tilskuere få utdelt sitteunderlag fra vår partner OBOS ved ankomst.

KIOSKSALG: Det er kiosk øverst på tribunen mot Vestlandshallen. Vi selger kaffe, brus, pølser og vafler - og reglene for smittevern og hygiene opprettholdes 100 prosent. Hold avstand til personen foran deg dersom det blir kø. Vi tar Vipps og kort.

VASK HENDENE: Ved bruk av publikumstoalettet i enden av Åsastuen minner vi om viktigheten av renhold. Benytte såpe.

BRUK ANTIBAC: Det er flere stasjoner med Antibac på anlegget, spesielt ved kiosken. Benytt muligheten før du handler.

UNNGÅ KYSSING OG KLEMMING: Selv om fotball er følelser og alle har lyst å feire en Åsane-scoring, så krever smittevernreglene at man unngår å komme for nær hverandre på arrangementet. Unngå å hoste og nyse når du er nær andre.

INGEN BORTESUPPORTERE: Reglementet sier med tydelighet at det ikke skal selges billetter til bortesupportere til kampene. HamKam-fans er greie folk, men denne kampen må de se på TV. Personer som likevel har kjøpt billett for å heie på bortelaget kommer ikke inn og får heller ikke refundert billetten.

LYTT TIL SPEAKER: Kampens speaker kommer til å minne om arrangementsreglene underveis. Vi ber publikum følge hans anmodninger slik at arrangementet blir trygt for alle.

Vi gleder oss til å se dere!

Annonse fra Obos-ligaen: