Praktisk info til deg som skal på kamp lørdag

Lørdag er det lokaloppgjør på Åsane Arena. Arrangøren har utarbeidet en liste med praktisk informasjon til publikum.

Foto: Ann-Kristin Røsbø

UTSOLGT: Samtlige 3500 billetter til kampen er solgt. Det blir ikke tilgjengelige billetter på kampdag, så ikke møt opp om du ikke har sikret deg adgangstegn på forhånd.

AVSPARK: Kampstart er klokken 16.00. Dørene åpner klokken 14.30.

MØT TIDLIG: Åsane Arena er ikke dimensjonert for storkamper som denne, så det vil bli køer. Vårt beste råd er å møte opp tidlig slik at samtlige tilskuere har funnet plassene sine når kampen blåses i gang.

BORTETRIBUNEN som tar imot 700 Brann-supportere er på kortsiden mot nord. Det vil være mest praktisk å ankomme via Myrdalsvegen. Om man kommer veien ved Vestlandshallen går man rundt anlegget på den siden som ikke har tribuner. Hele bortetribunen har free seating. Det vil også være tillatt å stå på asfalten helt nede mot banen.

Åpningskamp Sogndal Foto Røsbø Nordre tribune bortefelt bortefans.JPG
NORDRE TRIBUNE: Her skal 700 Brann-supportere lage liv under lørdagens kamp. Det er enklest om man ankommer tribunen via Myrdalsvegen.

HOVEDTRIBUNEN FELT G vil være full av Brann-supportere. Disse har også inngang fra nordsiden og skal inn der publikum til ishallen normalt går. Det vil være mest praktisk å ankomme via Myrdalsvegen.

HOVEDTRIBUNEN FELT F har free seating. Dersom man er mange som ønsker å sitte samlet er det viktig å være tidlig på plass.

ØVRIGE FELT PÅ HOVEDTRIBUNEN (feltene A, B, C, D, E) vil være en blanding av Åsane- og Brann-supportere. Disse benytter hovedinngangen til Åsane Arena. Gå opp i 2. etasje, til venstre og deretter innover i gangen. Billettkontroll skjer ved inngangen til det feltet man har billett på.

FAMILIETRIBUNEN på sørsiden er ikke en Brann-tribune og forbeholdt familier med barn, fortrinnsvis fra Åsane Fotball. Voksne som har kjøpt billetter her uten å oppfylle kravene slik de er beskrevet i den digitale salgsprosessen, må forvente å bli avvist i døren.

Åpningskamp Sogndal Foto Røsbø Familietribunen.JPG
FAMILIETRIBUNEN på sørsiden av Åsane Arena er forbeholdt barn og unge fra Åsane sammen med foreldrene. Her blir det delt ut gratis oransje T-skjorter til alle før kamp.

SJEKK BILLETTEN din nøye før du ankommer stadion slik at du går mot riktig inngang.

KIOSKER: Det er totalt elleve utsalgssteder med mat og drikke. Bortesupporterne på nordre tribune kan både benytte foodtruckene fra Søtt+Salt og Godt Lokalt, samt kiosken ved storskjermen.

Familietribunen vil også ha to kiosker på denne kampen: En salgsvogn ved inngangspartiet og den vanlige på langsiden.

På Hovedtribunen anbefaler vi utsalgsstedene helt bakerst, oppe under taket på tribunen. Det er også kiosk inne i vrimleområdet, men her forventes det mye folk, derfor anbefaler vi kioskene på tribunen.

TOALETTER: På begge kortsidene er det etablert ekstra, mobile toaletter til denne kampen (bak tribunene). Disse kommer i tillegg til de faste toalettene på langsiden. På Hovedtribunen er det toaletter i alle tre etasjene ved inngangen, samt i 1. etasje ved ishallen (til publikum på felt F og G).

PARKERING: Det er både fotballkamp, håndballkamper, boligmesse og handle-lørdag i Åsane den samme ettermiddagen, så det kommer til å bli noe kaotisk i trafikken. Det er svært få parkeringsplasser utenfor anlegget, så vi anbefaler publikum å reise kollektivt. Kjøpesentrene har tre timers gratis parkering (bruk app) om man ønsker å kombinere lørdagshandelen med fotballkamp.   

Vi sees på Åsane Arena!

Jubel Ull Kisa Austevoll Wollen Haugsdal Doghman.jpg
HVEM SMILER MEST? Åsane Arena kan fort blir delt 50/50 mellom Brann- og Åsane -supportere lørdag. Hvem smiler når kampen er slutt?

 

Annonse fra Obos-ligaen: