Poengdeling i serieåpningen

Åsane åpnet 2024 sesongen med 1 - 1 mot Lyn lørdag 16. mars på Åsane Arena.

Etter en nervøs åpning for begge lag, tok Åsane mer og mer over spillet og scoret 1-0 ved Katarina Dybvik Sunde i det 35 spilleminuttet, som også var pauseresultatet.

Etter pause fortsatte Åsane å presse og hadde flere store sjanser. Mot spillets gang utlignet Lyn etter en dødball i det 61 spilleminuttet.

Åsanes hovedtrener, Øyvind Tjelde Haga, oppsummerer kampen som en jevn batalje hvor vi får brynt oss på å bryte ned et Lyn-lag som forsvarer seg godt.

-Jeg synes vi i perioder fremstår slik vi ønsker. Prestasjonsmessig er det mye bra, men det er nyanser i alle faser av spillet hvor vi både kan og har lyst til å være enda skarpere, sier Haga.

Vi er naturligvis litt skuffet over at det endte med ett i stedet for tre poeng da vi skaper nok til å kunne score flere mål.

-Godt å være i gang, bare å jobbe på videre sier Haga.