Klare for å fighte

Nå må du sikre deg billett til oppgjøret mellom Åsane og Sogndal. Avspark lørdag klokken 15.00. - Vi er klare for å fighte, sier Martin Ueland.

Foto: Ann-Kristin Røsbø/Hordalandsfotball.

Det er duket for et herlig Vestlandsoppgjør mellom Åsane og Sogndal. Våre menn jakter årets første trepoenger. Vi står med fire poeng etter seks serierunder. Åsane har spilt bra og produsert mange målsjanser, men det har blitt mye «stang ut» for de oransje.

Kaptein, Martin Ueland, er tydelig og klar før det braker løs.

- Vi er lei av at spillet er bra når det ikke blir poeng. Det er på høy tid med tre poeng, sier Martin Ueland.

Martin Ueland profilbilde.jpg
KAPTEIN: Martin Ueland og Åsane sikter seg inn mot alle tre poengene mot Sogndal. Foto: Lene Fossdal.

Troppen gjennomførte en treningsøkt i solskinnet i dag. Sogndal har kommet godt i gang og har plassert seg som nummer tre på tabellen.

De står med elleve poeng etter seks kamper. Mannskapet til Tore André Flo har vunnet tre, spilt uavgjort i to og tapt en kamp. Det er en tøff motstander som vi møter på Åsane Arena.

– Det er et bra lag. Vi må være på hugget, men vi har stor tro på at vi skal vinne kampen. Det er veldig god stemning innad i laget - og mange spillere er i godt slag, forteller kapteinen.

- Vi skal fortsette å være offensive. Nå gleder vi oss til dette oppgjøret - og ikke minst få en seier på hjemmebane, sier Morten Røssland.

Kapteinen følger opp.

- Folk er klare for å fighte. Nå må de med hjertet i Åsane komme seg på kamp – så skal vi gi dem tre poeng.

Det meldes om strålende kampvær. Nå må alle ta oppfordringen fra Martin Ueland. Dette er et oppgjør du bare må få med deg.

Kampstart klokken 15.00 - lørdag 13. mai.

Sikre deg billett HER.

Annonse fra Obos-ligaen: