- Vi får gode svar

Åsane Fotball Kvinner tapte mot Bjarg, men laget vårt fikk en god gjennomkjøring. - Nok en god gjennomkjøring hvor vi får gode svar på hvor vi står, sier Øyvind Tjelde Haga. Mandag setter kvinnene kursen mot La Manga og treningsleir.

Årets andre treningskamp var mot Bjarg sitt G16-lag. Våre blåkledde venner vant 2-0 på Åsane Arena. 

Bjarg sitt G16-lag fant veien til nettmaskene to ganger. Ett må i førsteomgang og ett etter sidebytte. 

Vi vant vår første treningskamp mot FK Fyllingsdalen, men nå ble det et tap. - Nok en fin gjennomkjøring hvor vi får gode svar på hvor vi står, sier Øyvind Tjelde Haga.

Hovedtreneren ser gode tendenser i spillet - og at dette er god trening for spillerne.

- Vi møter litt utfordringer i dag i form av at det krever mer av oss - både i eget spill og press-spill, men det er tidvis mye bra i dag mot et godt Bjarg-lag. Da tenker jeg på i eget spill og press-spillet. Det er bra! Spillerne står i det ukomfortable og tar det som god trening, avslutter Haga.

Mandag starter kvinnene med en treningsøkt på Åsane Arena, men om ettermiddagen setter laget kursen sørover. Da blir det treningsleir på La Manga i Spania.

Om én uke, lørdag 10. februar, spiller vi vår tredje treningskamp. Da møter vi Røa.

Oppgjøret vises på TV 2 Play fra klokken 14.00. Vi håper at du vil se kampen der - og hvis du er på fastlandet i Spania, og i nærheten:

Ta turen da!

Bjarg G16.JPG
Setter kursen sørover: Mathilde Sangolt, Savanna Duffy og Mathea Andresen tapte mot Bjarg sitt G16-lag. - Det er bra, spillerne står i det ukomfortbale og tar det som en god trening, oppsummerte Haga. Foto: Åsane Fotball.

 

Annonse fra Obos-ligaen: