Overlegen seier i perfekt serierunde

Med 3-0-seier hjemme mot KFUM kan Åsane se oppover tabellen i sesonginnspurten.

Se de tre lekre målene på nytt i videoen over.

Video fra Discovery.

De som kikket på tabellen før dagens kamper i OBOS-ligaen så med tydelighet hva forskjellen på seier og tap i oppgjøret mot KFUM Oslo ville bety.

Med tap ville laget havnet bak Start på en 12. plass, mens seier, slik resultatene til slutt endte, sendte Åsane opp på 7. plass. Der ligger de bare to poeng bak 6. plassen som gir opprykks-kvalifiseringen.

Ikke rart at publikum, spillere og trenere var glade etter triumfen.

Våknet etter pause

Kampen på Åsane Arena ble spilt i vind og til dels heftige regnbyger, og de første 45 minuttene var verken spesielt underholdende eller spekket med målsjanser. Det var jevnt, og begge lag jaktet tre poeng.

2. omgang ble en helt annen historie. Festen startet da Jonas Vågen føk av gårde på et monsterløp fra egen 16-meter med ballen i beina og fullførte løpeturen med en fin pasning til Håkon Lorentzen. Han fant igjen Stian Nygard som skrudde ballen opp i hjørnet!

1-0! Utrolig lekkert mål, og da var det bare å fortsette!

2-0 tok Bjarte Haugsdal seg av da han sendte et frispark direkte i mål bare tre minutter etter 1-0-scoringen.

Så punkterte Joakim Hammersland kampen med 3-0 bare minutter etterpå. Et langt utspill ble flikket videre av Lorentzen, og alene med keeper var Jokke sikkerheten selv.

Dermed ble det en overlegen seier i en perfekt serierunde for Åsane sin del. Den ble, som bildet over viser, feiret sammen med barna på Familietribunen som heiet laget frem i regnværet.

FAKTA

Åsane - KFUM Oslo 3-0 (0-0)

OBOS-ligaen. Åsane Arena. Dommer: Jan Morten Tennøy (Nore Neset). Gult kort: Erlend Hellevik Larsen (Åsane).

1-0: Stian Nygard (49.)
2-0: Bjarte Haugsdal (56.)
3-0: Joakim Hammersland (58.)

Åsane (5-3-2): Mark Jensen - Erlend Hellevik Larsen, Bjarte Haugsdal, Sindre Austevoll, Eirik Wollen Steen (Martin Ueland fra 24.), Jonas Vågen (Emil Kalsaas fra 75.) - Stian Nygard (Henrik Ødemark fra 88.), Didrik Fredriksen, Sondre Auklend (Tomas Kristoffersen fra 88.) - Håkon Lorentzen, Joakim Hammersland (Senai Hagos fra 75.).