Ny seier - Holder nullen

Åsane vant årets andre treningskamp. Det ble seier 2-0 mot Lysekloster. Erling Myklebust og Kristoffer Larsen besørget målene for de oransje.

Det var grønt kunstgress, men kampen var rammet inn med hvit snø og minusgrader.

I vår første treningskamp vant vi 6-0 mot Fana. Torsdag ble det seier mot Lysekloster. Oppgjøret vant de oransje med 2-0. Vi fortsetter med å holde nullen.

Pauseresultatet var 0-0, men Åsane burde funnet veien til nettmaskene før sidebytte. Etter 60 minutter byttet Morten Røssland syv spillere - og da fikk Åsane hull på byllen.

Kristoffer Larsen og Erling Myklebust sikret ny seier for Åsane. Foto: Åsane Fotball.

Etter drøye timen spilt ble det 1-0 til Åsane. Emmanuel Bangoura med et lekkert innlegg til Erling Myklebust. Åsane-spissen med sitt andre mål på to kamper i 2024.

Erling Myklebust var også hovmester mot tampen av oppgjøret. Han fant Kristoffer Larsen som fastsatte sluttresultatet til 2-0.

Vertene vant fortjent, men burde hatt flere mål. Flere spillere for Åsane hadde en god kamp. En av dem var Thomas Lotsberg.

Førstkommende torsdag møter vi Bjarg på Åsane Arena.