Ny kontrakt for Kallevåg

Ole Kallevåg forlenger med Åsane. Den nye kontrakten strekker seg frem til sommeren 2026. - Jeg har jobbet beinhardt for å komme i den posisjonen jeg er i nå, og da er det utrolig gøy å få lov til å fortsette den jobben og utviklingen her i Åsane, sier Ole Kallevåg.

Foto: Odd Løvset / Hordalandsfotball.

Midtbanespilleren kom til Åsane Fotball i 2020. Han har vært på utlån til Sotra og Lysekloster.

Denne sesongen har han fått mye tillitt på midtbanen for de oransje. Nå blir han kronet med kontrakt frem til sommeren 2026.

- Dette betyr veldig mye for meg. Klubben viser at de ønsker å satse videre på meg. Det er veldig gøy, og vil si at jeg har gjort noe riktig. Jeg har jobbet beinhardt for å komme i den posisjonen jeg er i nå, og da er det utrolig gøy å få lov til å fortsette den jobben og utviklingen her i Åsane, forteller Kallevåg.

Kallevåg banens beste Hødd.jpg
GRATULERER: Ole Kallevåg har fått ny kontrakt. Foto: Odd Løvset / Hordalandsfotball.

Han stortrives i klubben - og er takknemlig for at han er med videre.

- Åsane er en klubb jeg er blitt veldig glad i. Jeg kom til klubben under korona i 2020, og har vært på diverse utlån siden den gang, men alltid følt meg hjemme sammen med lagkameratene i Åsane. Jeg er takknemlig for at Morten og trenerteamet har hjulpet meg - og gitt meg den tiden jeg har trengt til å ta steget opp til OBOS-ligaen.

Nå gleder han seg til fortsettelsen.

- En kontraktsforlengelse gir meg en trygghet som er god å ha med seg inn i arbeidet fremover. Nå er fokuset enkelt og greit å ta nok poeng til å holde plassen i ligaen, og deretter fortsette jobben videre inn mot neste sesong. For min del er det selvsagt godt å vite at jeg er med i planene også da. Jeg gleder meg veldig til en spennende tid fremover i Åsane, og er motivert for å ta nye steg i Åsane.

Vi gratulerer Ole med ny kontrakt - og ønsker ham lykke til. 

Vi é Åsane!

Annonse fra Obos-ligaen: