Ny 7-0 seier til Åsane 2

Åsane 2 med en ny storseier. Kristian Pallesen Knudsen (bildet) og lagkameratene vant 7-0 mot Djerv. Dermed vant Kristian familieduellen mot faren Gjert, som er trener for gjestene.

Åsane 2 - Djerv 7-0 (3-0)

Vårt U23-lag tok en ny seier. Denne gangen var det Djerv som ble sendt hjem med tap. Kampen ble gjennomført med fin struktur - og vi leverte en stabil prestasjon gjennom hele kampen.

Målene trillet jevnt og trutt inn i motstander-nettet. Vi fant fine rom å angripe i gjennom fin struktur og lojalitet i vårt posisjonsspill.

Gjestene kom i en 5-3-2-variant - og nøkkelen for å bryte dem ned var tålmodighet i mellomrom og vendingsspill for å skape overtall.

På et sprudlende og lekent hjemmelag lot vi oss spesielt begeistre av Philip Ekeberg sine fire nettkjenninger. Thomas Lotsberg sin utrettelige arbeidsinnsats på midten - og Kristian Pallesen Knudsen sin ro og timing i det bakre leddet.

Fem seire av fem mulige betyr tabelltopp og fin inspirasjon i det videre arbeidet med å utvikle fremtidens A-lagspillere.

Vi har 15 poeng og er tre poeng foran Varegg.

Philip Ekeberg med fire mål. Tobias Breivik Sagstad, Torpal Ali Abdukorimovitsj Salamov og Thomas Lotsberg  med hvert sitt mål.

Neste kamp er borte mot Nymark 22. mai.

Her er kampene vi har spilt:

Austevoll - Åsane 2: 1-6

Åsane 2 - Smørås: 2-1

Åsane 2 - Varegg: 6-1

Flaktveit - Åsane 2: 0-7

Åsane 2 - Djerv: 7-0

Jon Berisha er toppscorer med åtte mål. Jacob Jacobsen Bolsø har funnet veien til nettmaskene fem ganger. Det samme har Philip Ekeberg.

Vi har 28-3 i målforskjell på fem kamper. 

Vi gleder oss til å følge dette laget utover i sesongen. Vi é Åsane!

 

Annonse fra Obos-ligaen: