Nissen kom tidlig i år

Åsane-nykommer Kasper Nissen kan få sin hjemmedebut mot Odd 2 mandag. Bli bedre kjent med lagets siste signering.

Blant lokale Åsane-gutter er det kommet til en danske i løpet av sommeren. Kasper Nissen spilte vårsesongen for divisjonsrival Florø, men debuterte i oransje i 2-2-kampen mot Alta sist helg.

Mandag kan han debutere som Åsane-spiller på Myrdal når Odd 2 er motstander.

- Jeg har bodd i Bergen og spilt for Nest-Sotra tidligere. Selv om jeg hadde det bra i Florø er det godt å være tilbake, forteller angriperen som nettopp fylte 22 år.

Selv om det er noen poeng opp, legger ikke Nissen skjul på at målet fortsatt er opprykk til OBOS-ligaen:

- Jeg føler meg 100 prosent sikker på at vi kommer til å kjempe om en av de to øverste plassene. Jeg har en god følelse inn mot resten av høstkampene. Personlig håper jeg å finne tilbake på mitt beste nivå, sier nykommeren.

Treneren likte det han så

Åsane-trener Morten Røssland irriterte seg over at seieren glapp mot Alta sist helg, men gleder seg over at Kasper Nissen tidvis fungerte godt i angrepet og viste litt av det som gjorde ham til toppscorer i Nest-Sotra for noen sesonger siden.

- Han viste at han er en typisk bakromsspiss med bra fart. Han skapte også rom for andre. Kasper har litt X-faktor hvis vi får ham til, mener treneren.

Bli med på kamp!

Åsane - Odd 2 har avspark på Myrdal mandag klokken 17.00. Det er enkelt å kjøpe billetter ved inngangen. Du kan benytte både kort, kontanter og vipps. 

Våre priser:

Voksne (fra 16 år): 100,-
Barn (6-15 år): 50,-
Barn under seks år gratis
Honnør: 50,-

Benytt inngangen mot sør (kortsiden motsatt av Vestlandshallen).

Det er kiosk øverst på tribunen (mot Vestlandshallen). Her kan publikum benytte kort, kontanter og vipps. Vi selger kaffe, brus, pølser og vafler.

Annonse fra Obos-ligaen: