image00007

NESTEN MOT STABÆK FOR HERRENE

Stabæk startet sterkt mot Åsane, men vertene klarte å utligne to ganger før pause og tok ledelsen med et flott mål. Selv om andre omgang var jevn, klarte Stabæk å utligne på overtid, og kampen endte 2-2.

Stabæk gjestet Åsane Arena i flott Bergensvær, lørdag.

Gjestene tok kontrollen de første 20 minuttene og scoret fortjent da Diabaté avsluttet et flott angrep. Vertene skulle likevel vise seg å ha noe å komme med her, da de utover i første omgang løftet seg og skapte sjanser, men Stabæk holdt seg farlige.
Etter en bølge av angrep fra begge lag, utlignet Åsane med en suser fra Ole Kallevåg etter et hjørnespark. Like før pause snudde Erling Myklebust kampen med et flott mål etter å ha driblet forbi Stabæks forsvar og keeper.

Andre omgang starter jevnt, med sjanser begge veier. Godt forsvarsspill fra Åsane, gjorde det mulig å ta tre poeng mot Stabæk, og gjestene slet med å skape noe i det hele tatt.
Så da - på overtid. Stabæk utligner på dødball, og kampen ender 2-2.

– Dette er grisetungt og nesten litt flaut at vi rotet det til igjen. Det er ikke mye mer å si. Vi tar oss med det gode, vi hadde Stabæk i knestående, men når vi ikke punkterer, blir vi straffet, sier målscorer Myklebust til Åsane Tidende.

Neste kamp for Åsane er onsdag 1. mai i cupen, borte mot Eidsvold Turn. I ligaen går ferden videre etter hvert til Toten og Raufoss.