Nå starter endelig breddefotballen

Denne uken skal det endelig spilles seriekamper i breddefotballen igjen.

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball.no.

Terminlistene for vårsesongen er offentliggjort, og spillere, trenere og lagledere vil finne oppsettet for de fleste av Åsane Fotball sine lag her.

Det er fortsatt strenge smittevernsregler for å avvikle kamper. Det skal være kampvert til stede på hver eneste kamp, alle tilskuere må registreres med navn og telefonnummer og det er klare avstands- og antallsbegrensninger.

Les oppdatert informasjon om koronareglene her.

Flytting av kamper

Dersom det er kamper som må flyttes skal laglederne kontakte motstanderne og avtale ny kampdato. NFF Hordaland flytter ikke kamper på bakgrunn av ønske fra det ene laget, begge lag må være enige om kampflyttingen.

Når lagene har avtalt nytt kamptidspunkt, sender man inn et eget omberammingsskjema som ligger her.

Husk å sjekke at det er ledig på banen på det nye kamptidspunktet. Kampdagene er tirsdager, torsdager, lørdager og søndager. Dere finner til enhver tid oppdatert liste over kampene på alle banene i kretsen her.

Spesielle endringer

Årets vårsesong blir spesiell, i og med at det bare er noen få kommuner hvor det lar seg gjøre å spille kamper. 20 av fotballkretsens 24 kommuner er foreløpig uten et serietilbud på grunn av myndighetenes retningslinjer. Det medfører blant annet følgende endringer i forhold til en vanlig sesong:

  • Det er ikke opp- og nedrykk mellom de ulike divisjonene etter vårsesongen.
  • Kamper kan flyttes til etter siste serierunde, men alle kamper i vårsesongen må være ferdigspilt innen utgangen av uke 25 (søndag 27. juni).

For å kunne spille vårsesongen må spillerne ha vært spilleberettiget for klubben senest 20. april. Dersom det er foretatt overganger etter dette, må klubben sende søknad på e-post om dispensasjon for å kunne benytte den aktuelle spilleren.

Annonse fra Obos-ligaen: