Nå kan du melde deg på Trond Mohn sommerakademi 2024.

Meld deg på til årets Trond Mohn sommerakademi. Akademiet varer fra mandag 24 – torsdag 27. juni 2024 fra kl. 10:00 - 14:00.

Foto: Arna-Bjørnar.


Vi har samme antall plasser som i 2023, 160 plasser. I år gjennomføres sommerakademiet for 14 klubber! Så du må være rask med påmelding om du ønsker å være med.

Utvikling av unge instruktører er blitt en viktig del av akademiet, og mange får sin første sommerjobb hos oss. Deltakerne vil møte engasjerte instruktører fra klubben. Akademiet er for gutter og jenter født fra 2011 – 2017.

Bli med på mye lek og moro sammen med andre fotballinteresserte.

Stor takk til Trond Mohn som gir barn og ungdom mulighet til å oppleve et fotballfellesskap der alle kan være med. Det har en verdi langt utover fotballbanens grenser.

Deltakeravgiften er helt nede i 300 kroner per barn grunnet den rausheten som Trond Mohn har vist. Deltakerne får dessuten draktsett, utstyrspose, og i tillegg til spennende treninger serveres det gode lunsjpakker hver dag.

I påmeldingsskjemaet må man registrer størrelsen til deltakeren, du vil få størrelsen du bestiller og det er i utgangspunktet ikke mulig å bytte på akademiet.

 

Meld på ditt barnHER

For mer informasjon:

Anine, [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: