Møter Raufoss i opprykkskvalifiseringen

Åsane avsluttet sesongen med sterke 2-2 borte mot Sogndal. Nå starter kvalifiseringen!

I videoen over kan du se sammendrag fra kampen.

I en dramatisk siste serierunde var det til slutt Raufoss som sikret seg 6. plassen. Dermed blir de Åsane sin motstander i kvalifiseringen. Åsane spiller hjemme - og kampen går allerede førstkommende onsdag.

Kampen på Fosshaugene var høyst variabel for Åsane sin del. 1. omgang var svak, der Sogndal fikk godt betalt for sitt svært høye press med 1-0-scoring etter bare tre minutter - og 2-0 etter 30 minutter.

Men så våknet Åsane!

Harald Nilsen Tangen lurte inn 2-1 etter en drøy times spill, før Stian Nyard fikset 2-2 med tolv minutter igjen. Det kjipe var at Henrik Udahl bommet på straffespark innimellom de to scoringene...

Dermed endte det 2-2 og 5. plass i årets OBOS-sesong. Like imponerende er det at Åsane scoret 60 mål i årets sesong.

FAKTA

Sogndal - Åsane 2-2 (0–2)

OBOS-ligaen, Fosshaugane Campus. Tilskuere: 600. Dommer: Marius Lien. Gult kort: Harald Nilsen Tangen.

1-0: Alioune Ndour (3.)
2-0: Sivert Mannsverk (30.)
2-1: Harald Nilsen Tangen (62.)
2-2: Stian Nygard (78.)

Åsane (4-2-3-1): Mark Jensen - Emil Kalsaas (Jonas Vågen fra 71-), Sindre Austevoll, Eirik Wollen Steen (Sigurd Kvile fra 46.), David Wolfe - Kristoffer Valsvik (Simen Lassen fra 60.), Didrik Fredriksen - Kristoffer Larsen, Håkon Lorentzen (Harald Nilsen Tangen fra 60.), Joel Mvuka (Stian Nygard fra 71.) - Henrik Udahl.