- Møt opp til kamp

Lørdag er det kamp mot Sogndal på Åsane Arena. Magnus Bruun-Hanssen gleder seg til å møte mannskapet til Tore André Flo.

Magnus hadde to svært gode år i Hødd, men nå er midtstopperen tilbake i barndomsklubben.

- Det er veldig kjekt å være tilbake i Bergen by og spille i den oransje drakten igjen. Det er jo barndomsklubben min, og jeg ønsker at den skal gjøre det så bra som mulig. Det kommer til å være gøy og forhåpentligvis vil jeg bidra til gode resultater for Åsane fremover, sier en smilende 25-åring.

Lørdag er det duket for ny treningskamp. Oppgjørene kommer kjapt - og nå er det Sogndal som venter på motsatt banehalvdel.

- Jeg tenker at det kan bli en jevn kamp med to lag som har en litt ulik spillestil. Det kan bli spennende og se når to ulike filosofier møtes til dyst, men jeg håper vi klarer og sette vårt preg på kampen - og tar mer og mer kommando underveis, forteller Magnus. 

Bruun-Hanssen drakt.jpg
Bruun-Hanssen er tilbake i oransje. I år blir det med nummer 17 på ryggen.

Før Magnus vendte nesen nordover mot Hødd hadde han 66 kamper for Åsane. I 2020 var han på utlån i 2. divisjonsklubben Sotra. Der spilte han 15 kamper for de blåkledde. I Hødd fikk han 55 kamper og prikket inn 10 mål.

Han er hentet til Åsane for å forsterke forsvaret, men mot Brann fikk han tillit som spiss.

- Vi bør gå all in

- Det var helt greit å spille spiss. Jeg syntes jeg fikk for få baller og jobbe med, og skulle gjerne sett at vi klarte og skape mer, men vi møtte et heltent Brann lag som er litt lengre fremme i oppkjøringen enn det vi er, og det syntes jeg kampen ble veldig preget av.

Hva blir viktig inn mot kampen mot Sogndal?

- Vi må fortsette utviklingen av det vi har jobbet med de siste ukene, med tanke på presset vårt og frispillingen. Samtidig syntes jeg vi bør gå all in for at det blir et kampbilde der vi tar mer kontroll i større deler av kampen.

Publikum Hovedtribune.jpg
Godt oppmøte mot Brann. Støtt Åsane mot Sogndal på lørdag.

Frir til publikum

Det er en drøy måned til seriestart - er dere i rute?

- Vi har nok litt igjen å jobbe med før vi er klar til seriestart, men jeg tror at en god måned til med treninger og med en treningsleir i bildet, at vi da kan nærme oss et mer slagkraftig Åsane som skal være klar til å gi Mjøndalen kamp om de første tre poengene av sesongen.

1100 tilskuere mot Brann - Hva er din oppfordring til alle med hjerte i Åsane?

- Håper selvfølgelig at så mange som mulig tar turen for å støtte klubben og oss på banen. Det er viktig at både de unge og de eldre stiller opp på kamp og heier hvis Åsane Arena og Myrdal skal bli det fortet i norsk fotball det har potensial til å være.

Vi gleder oss til kamp, og håper at du kommer og ser på, avslutter en klar og tydelig bergenser.

Her kan du sikre deg billetter til Åsane - Sogndal. Trykk her!

Vi minner også om at sesongkortet har startet. Sikre deg en god plass her.

Kampstart på lørdag: Klokken 13.00 på Åsane Arena.

Annonse fra Obos-ligaen: