Mistet seieren på overtid

Åsane hadde poengene i lommen, men laget straffe på overtid og måtte nøye seg med uavgjort.

Se høydepunktene fra kampen i videoen over.

Video fra Discovery.

Nærmere årets første seier er det knapt mulig å komme. I en jevnspilt 1. omgang tok Åsane ledelsen ved en våken Mats Thornes et par minutter før pause.

Jonas Vågen var direkte involvert i målet, der en retur fra keeper havnet hos Thornes som puttet.

Åsane skapte noen farligheter til, men det gjorde Blink også, og utover i kampen fremsto keeper Idar Nordby som kveldens redningsmann. Han gjorde den ene sterke redningen etter den andre og sørget for at Åsane beholdt ledelsen.

Det holdt til kampklokken hadde passert 90 minutter. Da blåste dommeren straffe etter en takling i feltet. Den scoret Sondre Stokke Hopmark sikkert på, og dermed endte det 1-1.

Surt for Åsane, som nå har tre poeng og fortsatt er plassert langt nede på OBOS-tallen.

FAKTA

Åsane - Stjørdals-Blink 1-1 (1-0)

Åsane Arena. OBOS-ligaen. Tilskuere: 615. Dommer: Emilie Rodahl Torkelsen (Bækkelaget). Gult kort: Senai Hagos (Åsane).

1-0: Mats Thornes (42.)
1-1: Sondre Stokke (str. 90).

Åsane (4-2-3-1): Idar Lysgård - Emil Kalsaas (Erlend Hellevik Larsen fra 74.), Sindre Austevoll, Martin Ueland, Oliver Juul Jensen (Eirik Wollen Steen fra 81.) - Didrik Fredriksen, Kristoffer Nesse Stephensen - Senai Hagos, Mats Thornes (Kristoffer Larsen fra 84.), Jonas Vågen (Morte Gamst Pedersen fra 84.) - Bjarte Haugsdal.