Mistet grepet mot AaFK

Etter en god Åsane-omgang mistet laget grepet og lot Aalesund score to enkle mål.

I videoen over kan det se det viktigste som skjedde i fredagens kamp.

Video fra Discovery.

Til tross for at Åsane skapte få sjanser var de første 45 minuttene mot Aalesund oppløftende. Åsane hadde ballen og kontrollerte kampen.

Etter pause endret kampen karakter. Aalesund hadde mer ball og skapte mer, ikke minst måtte Åsane forsvare seg på et uendelig antall cornere. En av disse endte med kampens første scoring.

1-0-scoringen var av det tilfeldige slaget, et løst skudd fra Niklas Castro som trillet gjennom feltet og forbi fingrene til keeper Mark Jensen. Det så ut som om ballen var innom en Åsane-spiller og gjorde det vanskelig for keeperen.

Så gjorde Åsane et ærlig forsøk på å sikre ett poeng, men uten å skape all verden.

Jobben ble enda vanskeligere da Martin Ueland fikk kveldens andre gule og ble sendt i dusjen. Ubeleilig for de oransje som har Eirik Wollen Steen ute i et par uker.

2-0 kom på overtid, også den ved Castro. Målet kom etter en upresis igangsetting av Åsane-keeper Mark Jensen.

Ny mulighet til å hente tre poeng kommer allerede mandag. Publikum er velkommen til Myrdal stadion klokken 18.00 der Jerv er gjester.