Måtte nøye seg med uavgjort

Åsane hadde muligheter til å avgjøre oppgjøret, men måtte til slutt nøye seg med 2-2 mot Sandnes Ulf.

Et praktmål fra Stian Nygard, der han curlet ballen i nettet med venstrefoten, sørget for at det ene poenget ble igjen på Myrdal etter at Sandnes Ulf hadde ledet 2-1 til pause.

Offensitvt var Åsane farlige, anført av en svært opplagt og leken Joel Mvuka på venstresiden.

Åsane kom best i gang med gode sjanser til Håkon Lorentzen og Geir André Herrem i innledningen. 1-0 kom da Didrik Fredriksen styrte ballen i mål på et hjørnespark fra Joel Mvuka.

Sandnes Ulf utlignet umiddelbart etter at Åsane hadde spilt med litt for mye risiko i bakre rekker. Det gjentok seg da Ryan Doghman mistet ballen i eget forsvar og lot Sandnes Ulf ta ledelsen før pause.

Åsane gir som kjent aldri opp. Etter pause presset de oransje for utligningen. Den kom da Stian Nygard skrudde ballen inn i nettet, en meget god prestasjon. Nok en gang var Mvuka gutten som gjorde forarbeidet og han ble fullt fortjent kåret til Åsanes beste spiller.

Håkon Lorentzen kom nærmest seiersmålet for Åsane. Men Sandnes Ulf var også veldig nær alle tre poengene. Det ebbet ut med 2-2, og dermed har Åsane 13 poeng etter syv serierunder og beholder en plass høyt oppe på tabellen.

Åsane - Sandnes Ulf 2-2 (1-2)

OBOS-ligaen, Myrdal stadion. Dommer: Eivind Bodding (Haga). Gult kort: Mathias Bringaker, Jørgen Øveraas, Michael Baidoo (Sandnes Ulf).

1-0: Didrik Fredriksen (25.)
1-1: Mathias Bringaker (26.)
1-2: Mathias Bringaker (41.)
2-2: Stian Nygard (58).

Åsane (4-2-3-1): Mark Jensen (Thomas Hille fra 46) - Erlend Hellevik Larsen, Sindre Austevoll, Eirik Wollen Steen, Ryan Doghman (Martin Ueland fra 70.) - Simen Lassen (Tomas Kristoffersen fra 84.), Didrik Fredriksen - Stian Nygard, Håkon Lorentzen, Joel Mvuka (Senai Hagos fra 84.) - Geir André Herrem (Bjarte Haugsdal fra 65.).