Målrikt mot Fana

Åsane Fotball vant årets første treningskamp med 6-0. Våre menn hadde full kontroll i 90 minutter mot Fana. Einar Iversen fikk 45 minutter etter overgangen fra Everton.

Stygg skade

I sluttminuttet fikk Snorre Furnes en stygg kneskade. Han ble liggende og fikk behandling. 17-åringen ble hentet av ambulanse.

Vi sender varme hilsener til Snorre og ønsker god bedring - Dette skal gå bra!

Årets første mål

Mame Mor Ndiaye åpnet målkontoen allerede etter 60 sekunder. En enkel scoring, men Åsane fikk en herlig start på kampen.

Vertene hadde flere store muligheter, men det ble ikke flere nettsus før etter 35 minutter. Da var det Ole Kallevåg som klinket til.

To minutter før pause ble Steffen Lie Skålevik lagt i bakken innenfor 16 meteren - og dermed straffespark til Åsane. De fleste trodde nok at Kristoffer Barmen skulle ta det, men han overlot ballen til Joni Berisha. Unggutten klinket ballen kontant i nettet med venstresleggen.

Berisha hadde 28 mål for Åsane 2 i 2023.

Nygard med to

Etter sidebytte gikk det 19 minutter før Åsane gikk opp til 4-0. Erling Myklebust hadde ikke vært mange minutter på banen før han overlistet Fana-målvakten.

Bare to minutter senere var Stian Nygard på farten, men han ville ha flere mål. Fem minutter før slutt headet han inn 6-0.

Mye bra spill og en god gjennomføring for mannskapet til Morten Røssland - selv om det burde vært flere mål.

Simen Lillevik og Einar Iversen fikk sine første minutter for Åsane Fotball. Oliver Madsen fikk også 15 minutter i mål for A-laget.

Neste kamp for herrene er om en uke, torsdag 8. februar. Motstander er Lysekloster og avspark er klokken 17.30. Vi ses  på Åsane Arena