Åsane-ABtr24OL40

LSK BLE FOR GODE

Åsane kjempet hardt gjennom en tøff kamp, men måtte se seg slått av LSK. Vertene tok tidlig ledelse og økte til 2-0 før pause. Til tross for en god innsats i andre omgang, klarte ikke Åsane å hente inn forspranget til LSK, som til slutt vant 3-1.

Åsane starter kampen offensivt, og kjemper for det første målet fra start.
LSK viser seg dessverre å være et vanskelig lag og spille mot, men Kokosz kommer med et brukbart skudd som går like utenfor mål etter 2 minutter, hvor da LSK går rett i strupen på Åsane. Her kommer dessverre kampens første mål for de gulkledde etter hjørnespark. Etter målet presses det mot mål fra begge lag, uten noe resultat.

Når det har gått 35 minutter, mister Åsane dessverre ballen i bakre rekker, og hjemmelaget legger på til 2-0.

Mot slutten av omgangen, kommer Åsane på to halvsjanser, men uten noe sluttresultat. Til pause står det altså 2-0 til vertene.

Andre omgang starter godt fra Åsane, hvor de går rett i angrep. Skudd fra Jensen treffer tverrligger.

Så skal vondt bli til verre for Åsane. Etter 48 minutter sitter nemlig også 3-0, og Ivanovic sitt andre for dagen.
Åsane kommer til et par sjanser i andre omgang, og i det 85 minutt sitter den for Sunde, som får en fin ball gjennom fra Veivåg. Flott scoring av Sunde, selv om det til slutt dessverre ender 3-1 til LSK.

- Eg syns vi jobber hardt og kjem meir og meir inn i kampen ut i 1.omg til tross for tidleg mål imot. Så straffer LSK oss på feil og store avstander som vi ikkje har råd til rett før og rett etter pause. Det blir tyngre å komme tilbake, men vi står i det og trøkker på til vi får ein velfortjent redusering. Vi tar med oss det periodevis gode spelet inn i neste veke og skal bygge videre på det, forteller Alise Tvilde Evensen.

- Tung periode nå, men vi kommer til å bli bedre utover uansett, fordi vi vet hvor skoen trykker og jobber beinhardt hver dag for å bli litt og litt bedre. Det samme gjelder antallet av spillere som er utilgjengelig og ute med skade, vi blir å få flere tilbake etterhvert og da vil troppen og laget naturligvis bli enda sterkere i både trening og kamp.

Vi havner under 1-0 unødvendig tidlig. Men synes vi jobber oss godt inn i kampen utover omgangen. Så gjør vi en uheldig og enkel feil og de får 2-0 ut av ingenting. Starter andre omgang med å slippe inn mål, igjen ugunstig tidspunkt. Ender med 3-1 etter et trøstemål til slutt.

Vi vet at vi blir knallhardt straffet av motstanderen hvis vi ikke er nøyaktig nok i eget spill, så det vil vi fortsette å ta tak i, sier hovedtrener Øyvind Tjelde Haga

Neste kamp spilles hjemme på Åsane Arena 04. mai kl. 14 mot Vålerenga. Vel møtt!