Lorentzen dobbelt ordnet seier over Elverum

Håkon Lorentzen scoret begge målene i 2-0 seieren over Elverum i dag. Foto: Trond Gausemel/Hordalandsfotball

Det ble årets andre hjemmeseier når vi tok i mot Elverum på Myrdal Stadion i dag. Elverum startet kampen med et høyt press og var det laget som kom best i gang, men vi kom mer og mer med i kampen og etter ca 15 minutter så var det vi som styrte spillet.

Vi spilte oss til en god del muligheter og etter 20 minutter så kom den første scoringen av Håkon Lorentzen. Ole Didrik Blomberg ble felt inne i straffe feltet og dommeren pekte på straffemerket. Straffen satte Håkon Lorentzen sikkert i mål.

Vi fortsetter å skape en god del muligheter resten av omgangen, men får ikke ballen i mål og vi går til pause med 1-0 ledelse.

Den andre omgangen starter litt likt som den første omgangen, men nå er vi klar og Elverum får ikke slippe til så mye.

I det 54 minuttet så blir Håkon Lorentzen to målsscorer når vi får nok en straffe, denne gangen så er det hands inne i feltet fra en Elverum spiller. Håkon er ikke like sikker på denne straffen, men ballen går i mål og vi går opp i 2-0 ledelse som står seg helt til dommeren blåser av kampen.