Lilletvedt har fullført UEFA A-lisens

Åsanes U23-trener Håvard Lilletvedt (29) fullførte nylig UEFA A-lisensen.

Foto: Jonny Kleppestø.

A-lisensen er steg tre av totalt fire i Norges Fotballforbund sin trenerutdanningsstige. For Lilletvedt er det godt å konstatere at jobben er gjort. 
 
- Utrolig deilig å ha fullført kurset. Det har vært et mål siden jeg fullførte UEFA B-lisenskurset for et par år siden. Det var gjevt å bli tatt ut og få denne muligheten, sier Håvard Lilletvedt.

A-lisenskurset skulle vært gjennomført i fjor, men har i likhet med resten av samfunnet blitt påvirket av den pågående pandemien. 

- NFF har vært veldig tilpasningsdyktige og funnet gode alternative løsninger. Dette har opprettholdt kvaliteten i kursen, noe som har gitt meg godt utbytte. Personlig har jeg lært mye av min veileder Toni Ordinas, samt trenerne jeg har vært sammen med på samlingene og i praksisen, oppsummerer Lilletvedt.

Håvard Lilletvedt ble ansatt som hovedtrener for U23-gruppen til Åsane før 2021-sesongen. Han er også involvert på Åsane-akademiet og deler av sin kompetanse helt ned i barnefotballen i klubben.

Nå ser han frem til å jobbe for sin og klubbens utvikling videre. 

Viktig for utviklingsarbeidet

Utviklingsansvarlig Hiep Tran mener utsiktene er gode for utviklingsarbeidet i Åsane:
 
- Veldig gledelig og fullt fortjent at Håvard får denne lisensen. Kompetanseheving er viktig for oss i arbeidet med å utvikle morgendagens fotballspillere.

- Vi har et ungt og ambisiøst trenerkorps i utviklingsavdelingen som er sultne på mer utdanning, noe som lover godt for fremtiden, sier han. 

Vi gratulerer Håvard!

Annonse fra Obos-ligaen: