Lekte seg til råsterk hjemmeseier

Lekne Åsane-gutter tok frem hele registeret da Sandnes Ulf ble sendt hjem med fire baklengs i sekken.

Med en 1. omgang av det ultraeffektive slaget la hjemmelaget grunnlaget for seieren.

• 1-0 etter 14 minutter da Henrik Udahl dundret inn sitt sjette mål for året.
  • 2-0 ved samme spiller etter utsøkt pasning fra Ole Didrik Blomberg.
  • 3-0 ved Håkon Lorentzen etter en strøken pasning fra Kristoffer Larsen.

Dermed hadde Sandnes Ulf en tøff oppgave etter pause. De fikk håp da 3-1 lå i nettet bare åtte minutter etter hvilen, men da Lorentzen scoret sitt andre for kvelden og sendte laget sitt opp i 4-1 var det avgjort.

Deretter trillet Åsane ball og lot bare Sandnes Ulf låne den en gang iblant, helt til dommeren blåste av. Stor jubel blant 200 tilskuere.

Seieren fører Åsane opp i 17 poeng på OBOS-tabellen. Det gir en foreløpig 4. plass, to poeng bak Sogndal og fire bak Ranheim som ligger som nummer to. Tromsø leder med 24 poeng etter å ha tapt mot Jerv i kveld.

Neste Åsane-kamp er borte mot Stjørdals-Blink kommende mandag. Så er Grorud motstander på Myrdal torsdag 27. august.

FAKTA

Åsane - Sandnes Ulf 4-1 (3-0)

OBOS-ligaen, Myrdal stadion. Dommer: Daniel Higraff. Gult kort: Magnus Grødem, Adnan Hadzic (Sandnes Ulf). Tilskuere: 200.

1-0: Henrik Udahl (28.)
2-0: Henrik Udahl (31.)
3-0: Håkon Lorentzen (42.)
3-1: Sanel Kapidzic (53.)
4-1: Håkon Lorentzen (72.)

Åsane (4-2-3-1): Erik Østgård - Ole Didrik Blomberg, Sindre Austevoll, Eirik Wollen Steen (Martin Ueland fra 82.), Jonas Eide Vågen (David Wolfe fra 76.) - Kristoffer Valsvik, Simen Lassen - Senai Hagos (Didrik Fredriksen fra 82.), Håkon Lorentzen, Kristoffer Larsen (Kristoffer Stava fra 56.) - Henrik Udahl (Joakim Hammersland fra 76.).