Legger ut 50 billetter (bak søylene)

Åsane - Brann er på det nærmeste utsolgt. Siste mulighet er 50 frigjorte billetter til seter som ikke er perfekte for publikum.

Foto: Åsane Fotball.

Alle andre billetter til kampen er nå solgt.

Grunnet det store trøkket fra publikum som ønsker å se kampen, har Åsane valgt å fristille 50 sitteplasser på Hovedtribunen som har redusert sikt mot banen. Disse er bak søyler, ikke slik at man ikke ser kampen, men likevel ikke så gode plasser at de ligger åpent for salg til vanlig.

Daglig leder i Åsane, Gorm Natlandsmyr, sammenligner plassene med enkeltseter på den gamle hovedtribunen på sørsiden av Brann Stadion, der søylene tok noe av sikten mot banen.

- Man ser kampen og vil få en tilnærmet fullverdig publikumsopplevelse. Men vi synes det er riktig å informere på forhånd om at søylene som holder tribunetaket kan virke sjenerende for sikten til deler av banen. Man må flytte hodet mot høyre eller venstre når ballen spilles hit eller dit for å følge spillet, forklarer han.      

KJØP BILLETTENE HER

Natlandsmyr gleder seg over at Åsane Arena blir fullsatt med 3500 tilskuere på lørdag:

- Det blir Åsane-supportere på sørsiden, Brann-supportere på nordsiden - og en vennskapelig forbrødring av røde og oransje supportere på Hovedtribunen. Vi gleder oss, og planlegger et godt og trygt arrangement for alle, sier han.

De ledige billettene med redusert sikt er på Hovedtribunen felt B, felt C, felt E og felt F. På felt E og F er det i all hovedsak Brann-supportere som har kjøpt billetter. Rad 8 vil være den dårligste raden, med bedre sikt jo lenger oppe man sitter.

Søyler Åsane Arena 1.jpg
SLIK vil sikten mot banen oppleves dersom man har plasser nærmest søylene på Åsane Arena (bilde tatt fra rad 8). Man må bytte på å se på venstre og høyre side av søylen etter hvor spillet foregår. Etter trykk fra publikum har vi likevel valgt å legge billettene ut for salg.

Åsane - Brann spilles lørdag 3. september klokken 16.00. 

Annonse fra Obos-ligaen: