Ledet, men tapte mot serielederen

Emil Sildnes og Sander Eng Strand åpnet målkontoen mot Ranheim. Åsane ledet 2-0 mot serielederen, men hjemmelaget slo tilbake og tok alle tre poengene. - Nå må vi mobilisere på tribunen, sier daglig leder, Rune Eriksen. Om en uke møter vi Sogndal.

Det ble en målrik fotballkamp på Extra Arena i Trondheim. Våre menn kom best ut av startblokkene.

Først var det Emil Sildnes som scorte. Ranheim fikk ikke klarert. Ballen havnet hos Didrik Fredriksen, som igjen fant Stian Nygard. Ballen gikk kjapt videre til Emil Sildnes. Den tidligere HamKam-spilleren var kaldblodig og klinisk. 0-1 til Åsane etter halvspilt første omgang.

To minutter før pause fikk Sander Eng Strand ballen fra Emil Sildnes. Vingbacken brukte farten og teknikk. En deilig avslutning mellom stolpen og hjemmelagets keeper. Åsane opp i 0-2 etter 43 minutter.

På overtid i første omgang fikk Ranheim straffespark. Bendik Bye reduserte til 1-2 - og det var også pauseresultatet.

Etter sidebytte fikk Ranheim et nytt straffespark. Bendik Bye sikker fra krittmerket og dermed var det uavgjort mellom disse to lagene etter 52 minutter.

Åsane yppet seg, men Mats Reginiussen sikret vinnermålet etter 77 minutter. Hjemmelaget snudde 0-2 til 3-2. Årets første bortetap for Åsane.

Vi viser oss frem, men serielederen er effektive og straffer oss, bokstavelig talt.

Nå må vi alle mobilisere til hjemmekampen mot Sogndal - lørdag 13. mai.

- Vi håper at vi kan skape en fantastisk atmosfære på Åsane Arena. Bidra til at vi fyller tribunene med engasjement og supportere i oransje og sort. Det bor mye i disse spillerne - de fortjener støtte, og vi skal kneble Tore André Flo og Sogndal. Sandviken Bataljon kommer også - og nå håper jeg inderlig at åsabuene, bergensere, striler, venner, naboer stiller på kamp, oppfordrer Rune Eriksen, daglig leder i Åsane Fotball.