Kunne juble etter høydramatisk avslutning

Med to scoringer i sluttminuttene snudde Åsane kampen og sikret årets første hjemmeseier!

Se sammendrag fra kampen i videovinduet over.

Video fra Discovery.

Det ble høydramatisk på Åsane Arena på Kristi Himmelfartsdag. Etter å ha tatt ledelsen 1-0 ved Kristoffer Nesse Stephensen rotet hjemmelaget det til for seg selv ved å slippe Grorud inn i kampen og snu den til 2-1-ledelse.

Kampen gikk mot 90 minutter da Åsane fikk uttelling for sin desperate sluttspurt.

Først utlignet Bjarte Haugsdal til 2-2 fire minutter før slutt, og utrolig nok maktet Ryan Doghman å dunke inn 3-2-målet like etterpå.

Denne gang holdt spillerne hodet kaldt og unngikk å miste seieren i overtidsminuttene. Dermed sikret laget seg sin andre seier på to kamper og den første seieren på hjemmebane i OBOS-ligaen i årets sesong.

Med tre poeng er Åsane oppe i ni poeng og klatret til 10. plassen. Muligheten til å avansere ytterligere kommer allerede på mandag borte mot Raufoss.

FAKTA

Åsane - Grorud 3-2 (0-0)

OBOS-ligaen. Åsane Arena. 965 tilskuere. Dommer: Jan Morten Tennøy (Nore Neset). Gult kort: Hassan Yusuf, William Bjeglerud, Bjørn Martin Kristensen (Grorud).

1-0: Kristoffer Nesse Stephensen (47.)
1-1: Bjørn Martin Kristensen (57.)
1-2: Nikolai Hristov (63.)
2-2: Bjarte Haugsdal (87.)
3-2: Ryan Doghman (89.)