Kort vei til Klinikk for Alle

Lokale idrettsutøvere har kort vei til topp kompetanse i Åsane bydel.

Åsane Fotball sin samarbeidspartner Klinikk for Alle holder til i Horisont-bygget, Myrdalsvegen 2, rett bortenfor Myrdal stadion og Åsane Arena. Nærheten til anleggene der flere tusen utøvere i alle aldre driver idrett gjennom hele året, gjør at mange velger Klinikk for Alle når idrettsmedisinsk oppfølging er nødvendig.

Her finnes bred kompetanse med muskelterapeuter, kiropraktorer og fysioterapeuter. De gjør både forebyggende arbeid for å unngå skader, og selvsagt behandlinger når det trengs.

Medlemmer i Åsane Fotball får ti prosent rabatt. Denne avtalen erstatter tidligere avtale som gjaldt Idrettsmedisinsk Avdeling på Brann Stadion.

- En naturlig samarbeidspartner

Klinikk for Alle er en del av Physical Medicine Group som har over 400 terapeuter i Norge og Sverige og foretar mer enn 600.000 behandlinger årlig.

Regionssjef Thomas Molvik er Åsane-gutt med fortid i Åsane Fotball. Han opplever at Klinikk for Alle ivaretar viktige behov hos dem som driver idrett i bydelen.

- Med utvidede åpningstider på ettermiddagene, samt om lørdagene, kan vi bistå gjennom hele uken og innenfor et bredt spekter av tjenester. Vi hjelper selvsagt ikke bare idrettsutøvere, men folk i alle aldre og med alle typer behov, påpeker han.

Åsanes salgs- og markedssjef, Atle Berntsen, gleder seg over at Klinikk for Alle er en det av partnernettverket til klubben. Han opplever at deres tilstedeværelse i nærmiljøet gjør området rundt Åsane Arena enda mer komplett.

- Med utøvere fra 18 idretter på samme anlegg i Åsane Arena blir tilgang på Idrettsmedisinske tjenester selvsagt vesentlig. Klinikk for Alle er vår nærmeste nabo og derfor en naturlig partner for klubben og alle andre som driver aktivitet i området, sier Berntsen.

Behandler A-laget til Åsane

Fra 1. mai overtok Klinikk for Alle det medisinske ansvaret for A-laget til Åsane. Det gir samtlige spillere tett oppfølging både på treningsfeltet og på klinikken på Horisont.

- Det er svært gledelig at Åsane har valgt oss som idrettsmedisinsk samarbeidspartner. Våre fysioterapeuter, muskelterapeuter og kiropraktorer ser virkelig frem til å jobbe med spillerne, sier Frida Sundal Børresen som er ansvarlig for teamet som skal jobbe med Åsane.

Les mer om Klinikk for Alle HER

BILDET ØVERST: Åsane Fotball og Klinikk for Alle er samarbeidspartnere. Bildet viser fysioterapeut Frida Sundal Børresen sammen med Åsanes salgs- og markedssjef Atle Berntsen.

Annonse fra Obos-ligaen: