- Vi skal oppover på tabellen

Ole Martin Kolskogen kommer på lån til Åsane Fotball. 22-åringen har denne sesongen spilt for Aalesund. Midtstopperen blir ut sesongen. I morgen blir det kamp mot Mjøndalen på Åsane Arena.

Onsdag kan Ole Martin Kolskogen gjøre comeback for Åsane. Da møter de oransje Mjøndalen på Åsane Arena. Avspark på Åsane Arena er klokken 18.00 - Her kan du sikre deg billetter.

Kolskogen spilte for Åsane i 2018 og 2019. Han ble solgt til SK Brann før 2020-sesongen. Kolskogen har også spilt for Jerv (utlån) - og nå sist for Aalesund. Han startet sin karriere i Os.

Han har også syv kamper for U21-landslaget.

Kolskogen i spill.jpg
KOLSKOGEN PÅ LÅN: Vi gleder oss til å se Ole Martin i vår drakt igjen. Foto: Hordalandsfotball.

- Dette skal bli bra. Jeg gleder meg veldig til å spille for Åsane igjen. Nå skal vi alle sammen gjøre vårt til at vi klatrer på tabellen. Vi skal oppover, sier Ole Martin Kolskogen.

- Vi får inn en god og erfaren spiller, som har mange kamper i Eliteserien. Han har spilt for oss tidligere og vet hvordan vi ønsker å spille. Ole Martin kommer til å bidra godt for Åsane. Dette gleder vi oss til, sier Morten Røssland.

Vil ha årets første på Åsane Arena

Ute herjer uværet "Hans" i store deler av Norge, men onsdag skal de oransje gjøre alt for å herje mot Mjøndalen. Åsane ligger under streken og trenger nå en seier på hjemmebane.

Åsane har hentet inn to spillere på lån. Isak Tomar Hjorteseth fikk sin debut mot KFUM Oslo - og nå kommer Ole Martin Kolskogen tilbake til de oransje.

Mjøndalen angrep.jpg
ÅPNINGKAMPEN: Vi spilte 0-0 borte mot Mjøndalen i april, men vertenes keeper, Thomas Kinn, var i det umulige hjørnet. Foto: Bjørn Marstrøm / Hordalandsfotball.

I sesongpremieren spilte Åsane borte mot Mjøndalen. Da ble det poengdeling etter 0-0 på Consto Arena. Det var en kamp Åsane hadde store muligheter, men det ble målløst mellom disse to lagene. 

Les mer om det oppgjøret HER.

- Gleder oss

Mjøndalen ligger på en 9. plass med 21 poeng. De har vunnet seks kamper, spilt uavgjort i tre og tapt syv kamper. I forrige serierunde vant bruntrøyene 3-0 hjemme mot Hødd.

Det er et lag som har variert mye denne sesongen. De har også solgt spissen, Kristian Lien, til FC Groningen i Nederland.

Åsane på sin side ligger nest sist på tabellen. Ti poeng bak Mjøndalen, men tre poeng bak kvalifiseringsplassen. Vi har en seier, åtte uavgjorte og syv tap. Vi har syv ettmålstap. 

- Nå har vi fått inn to gode spillere i Isak og Ole Martin. De har god erfaring fra Eliteserien. Vi skal kjempe alt vi kan for å klatre på tabellen. Første steg på veien er Mjøndalen onsdag, sier Morten Røssland.

Vi håper på god støtte fra tribunen. Den 12. mann blir viktig utover høsten.

Velkommen til kamp!

Kjøp billett HER. 
 

 

Annonse fra Obos-ligaen: