Kjører reprise med Larsen

For andre gang på to år har Kristoffer Larsen (30) signert for Åsane på Deadline Day.

Foto: Hordalandsfotball.no.

Første gang spilleren ble presentert i oransje drakt var på overgangsvinduets siste dag i 2020. Det året spilte han 24 kamper og bidro til at Åsane tok en smått sensasjonell 5. plass i OBOS-ligaen og spilte kvalifisering til Eliteserien. Det holdt ikke helt inn, men Larsen tok steget opp en divisjon på egenhånd og dro til Odd der han fikk 22 kamper i fjor.

Etter oppholdet i Odd går turen nok en gang tilbake til Åsane. Larsen signerte i dag kontrakt ut sesongen, noe sportssjef Kåre Ingebrigtsen gleder seg over:

- Kristoffer holder fortsatt godt nivå og bidrar til at troppen blir enda mer komplett. Vi trengte en spiller i hans posisjon, påpeker sportssjefen.

Lang karriere på høyt nivå

Askøyværingen har spilt 107 A-kamper for Brann, 35 for Sarpsborg 08 og i tillegg vært hos danske Lyngby der laget tok bronse i den danske superligaen og spilte Europa League to år på rad. Senere ble det altså Åsane, Odd og nå Åsane igjen.

Larsen hadde drakt nummer 91 i Åsane sist han spilte for klubben. Nå tar han nummer 19.

I forbindelse med signeringen av kantspilleren har Tertnes Holding bidratt økonomisk. Det er alle i klubben svært takknemlige for. Genalpartneren har også bidratt til at Morten Gamst Pedersen og Oliver Juul Jensen er kommet til klubben.

Første mulighet til å se Kristoffer Larsen sitt comeback i oransje drakt blir førstkommende mandag når Start gjester Åsane Arena klokken 18.00.

KJØP BILLETTER

Annonse fra Obos-ligaen: