Bli med på fotballfest

Sett av datoen 30. mars. Da arrangerer vi en festaften for Åsane Fotball og Åsane Fotball Damer. Store og små inviteres. Gjør deg klar til å farge bydelen oransje.

Sesongstart nærmer seg. Nå er det duket for Kick-off i Åsane Arena. Det er på tide at vi prøver å samle begge klubbene til en herlig fotballkveld. Her skal fargen oransje lyse opp. Her skal vi skape solid stemning.

- Vi jobber med å få til et godt arrangement. Vi inviterer alle som har hjertet i fotballen i Åsane til kick-off. Det gjelder spillere, foreldre, trenere, besteforeldre, støttespillere, samarbeidspartnere, tidligere spillere, trenere, æresmedlemmer. Ja, her er alle med hjertet i Åsane Fotball og Åsane Fotball Damer hjertelig velkommen, sier daglig leder Rune Eriksen.

Mange brikker er allerede på plass, men det er fortsatt en god jobb å gjøre før man gir gass 30. mars.

- Vi skal skape stemning! Vi skal fremheve begge klubbene - fra bredde til topp. Vi skal få en sterk inngang til en uhyre spennende sesong med herre- og kvinnelaget. Møt opp og spre deg glade budskap, sier en klar og tydelig Eriksen.

Begge klubbene med trenere og støtteapparat kommer. Det blir presentasjon av lagene - og det blir selvsagt intervju fra scenen. Det blir spennende gjester, DJ, musikk og sikkert mye mer.

- Vi jobber med en plan nå. Vi vil speile begge klubbene fra topp til bredde. Er det noen gode innspill der ute - så er det bare å gi meg en lyd, forteller Eriksen.

- Programmet skal vi komme tilbake til, men vi håper inderlig at mange finner veien til Åsane Arena denne festkvelden. La oss skape noe sammen, avslutter daglig leder.

Hvor og når?

Sted: Åsane Arena, håndballbane 2

Dato: 30. mars

Klokkeslett: 18.00 - 20.00

Arrangementet er gratis, men still opp i Åsane-farger og med en solid dose godt humør.

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: