Kallevåg har forlenget med Åsane

Ole Kallevåg (20) har forlenget kontrakten med Åsane frem til sommeren 2024.

Foto: Odd Løvset, Hordalandsfotball.no.

Den talentfulle midtbanespilleren valgte Åsane da flere klubber på godt nivå ville lokke ham bort fra Stord før fjorårets sesong. Han måtte nøye seg med én kamp i den oransje drakten den første sesongen, men fikk i tillegg en utviklende periode på lån hos Sotra i PostNord-ligaen.

De siste månedene har stordabuen utviklet seg så positivt at klubben har belønnet ham med forlengelse av avtalen helt frem til sommeren 2024. Ti kamper så langt i år - åtte i serien og to i cupen - er beviset på at Kallevåg har tatt nye steg.

- Ole vil sikkert svinge i prestasjonene en stund til, men vi ser at han er i ferd med å ta nivået. Da er det naturlig å belønne ham med en lengre avtale, sier trener Morten Røssland.

Kallevåg er glad for å bli vist så stor tillit:

- Jeg trives godt i Åsane og merker at jeg utvikler meg som fotballspiller her. Jeg har en god treningshverdag og har også fått innhopp på A-laget som gjør at jeg tar nye steg, forteller han.

Neste sjanse til å få se Ole Kallevåg i aksjon i Åsane-drakt er førstkommende onsdag 18. august når Grorud kommer til Myrdal stadion. Det er avspark klokken 18.00.

KJØP BILLETTER

Annonse fra Obos-ligaen: