Juul Jensen er klar for Åsane

Den danske forsvarsspilleren Oliver Juul Jensen (20) har skrevet under for Åsane.

Foto: Ann-Kristin Røsbø, Hordalandsfotball.no.

Etter å ha imponert på prøvespill og i treningskamp mot Sandnes Ulf var det ingen tvil om at den venstrebente forsvarspilleren var ønsket. Torsdag ettermiddag bekreftet det norske og danske fotballfotballbundet at overgangen var OK, slik at 20-åringen ble spilleklar før overgangsvinduet stengte.

I en Åsane-tropp der flere forsvarsspillere har hatt ulike skadeproblemer kommer signeringen av Juul Jensen beleilig. 

- Både Erlend Hellevik Larsen, Eirik Wollen Steen og Bjarte Haugsdal har hatt skadeutfordringer, så vi trengte påfyll defensivt. At Oliver er venstrebent og kan spille både back og stopper gjorde ham enda mer interessant, forteller sportssjef Kåre Ingebrigtsen.

Spilleren har tidligere studert i USA og spilt fotball der, men skulle etter planen til danske Köge på nivå to i Danmark tidligere i vinter. Overgangen strandet på formaliteter på vinduets siste dag. Tidligere Rosenborg-spiller Mike Jensen tipset deretter sin gamle sjef Kåre Ingebrigtsen om spilleren, og så var veien til Åsane kort.

- Oliver glir godt inn i garderoben og ser ut til å stortrives hos oss allerede. Her tror jeg vi har fått tak i en ung og veldig spennende spiller, mener Ingebrigtsen.   

Sportssjefen er, i likhet med resten av Åsane, takknemlig for at klubbens generalpartner Tertnes Holding har bidratt til overgangen og til at troppen til 2022 nå er stor og god. 

Første mulighet til å se nykommer Oliver Juul Jensen i aksjon kan bli førstkommende mandag når Start gjester Åsane Arena klokken 18.00. Dette er årets første kamp i OBOS-ligaen.

KJØP BILLETTER

Annonse fra Obos-ligaen: