DSC_2755.jpg

Joachim Soltvedt forlenger

Joachim Soltvedt har skrevet under på ny kontrakt med Åsane

I går skrev Joachim Soltvedt under en ny kontrakt med Åsane som varer i 1,5 år. Joachim har vært en viktig bidragsyter i de to sesongene Åsane har spilt i OBOS-Ligaen og er spesielt kjent for sin ekstreme venstrefot som har gjort at han har vært i toppen av poengligaen for Åsane begge sesongene.

Det gode miljøet

Som de fleste andre som har forlenget kontrakten trekker også Joachim frem det gode miljøet som er i spillergruppen når vi snakker med han.
-Jeg er blitt veldig glad i gjengen i Åsane og trives veldig godt her. Jeg syns også at det nye [sitat trenerteamet virker spennende og har virkelig troen på at jeg kan utvikle meg videre som fotballspiller her, sier Joachim Soltvedt.

-Jeg er blitt veldig glad i gjengen i Åsane

— Joachim Soltvedt
-Ikke så stor forskjell

Joachim har vært på prøvespill hos Eliteserie laget Stabæk denne vinter og fikk føle litt på hvordan nivået var der.
-Det var veldig kjekt og lærerikt å være på besøk hos Stabæk. Det var et bra nivå, men forskjellen var ikke veldig stor i forhold til hva jeg er vant med, Sier Joachim Soltvedt som også har en fortid i Brann.

Tror på en god sesong

Hvordan tror du sesongen i år kommer til å gå for Åsane sin del?
-Jeg tror sesongen kan bli veldig bra for både laget og meg selv. Vi er en ung og sulten gjeng som ønsker utvikling. Nå har vi fått oss litt erfaring gjennom to år i Obos ligaen, og vi vet hva som skal til for å gjøre det bra. Hvis vi får to-tre forsterkninger til skal vi ha en slagkraftig tropp! 
Jeg har lyst til å bli en viktig spiller for Åsane denne sesongen og fortsette utviklingen min som fotballspiller, avslutter Joachim Soltvedt.

Joachim Soltvedt

  • Alder: 21 år

  • Posisjon: Midtbane

  • Tidligere klubber: Lyngbø, Brann

  • Antall kamper: 55

  • Antall mål: 13

Annonse fra Obos-ligaen: