- Jeg ønsket meg til Åsane

Sander Eng Strand (21) har signert en treårskontrakt med Åsane Fotball. Den kjappe vingbacken kommer fra 2. divisjonsklubben Bærum.

21-åringen har spilt seg til kontrakt med Åsane Fotball. Han har gjort det veldig bra i kamper og på treninger. Nå tar han med seg flyttelasset og ser frem til gode år i Åsane.

- Denne overgangen betyr veldig mye for meg. Det har vært et mål jeg har jobbet mot i en lengre tid nå, sier Sander Eng Strand.

Han er født og oppvokst på Hamar og har spilt ni kamper for barndomsklubben HamKam. Han har også erfaring fra Elverum. Fra 2021 har han spilt for Bærum.

- Muligheten for å bli en del av en klubb som Åsane er for meg veldig stort. Klubben har en god fotballfilosofi som jeg føler passer meg bra, samt at mulighetene for at jeg skal utvikle meg som fotballspiller her er optimale, forteller 21-åringen.

Sander Eng Strand insta profil.jpg
Fra Bærum til Åsane: Sander Eng Strand har signert treårskontrakt med Åsane Fotball.

Tidligere skøyteløper

Eng Strand er kjapp, har en god venstrefot og jobber hardt. Han var også en habil skøyteløper. Persen på 500 meter er 38,04 i 2017.

- Skøyter er blitt mer en hobby de siste årene, smiler nyervervelsen. 

Nå ser han frem til å spille med den oransje drakten - og bidra til viktige poeng for Åsane Fotball.

- Etter å ha vært her allerede i en god periode nå, har det bare blitt tydeligere at en overgang hit var det jeg ønsket aller mest. Jeg er veldig ydmyk for å få muligheten til å vise meg frem her, sier Eng Strand.

Hva tenker du om sesongen som nærmer seg?

- Tankene mine inn mot sesongen består av stor optimisme. Troppen ser bra ut, og jeg personlig ser frem til å prøve å bidra med alt jeg har for at laget skal prestere så best som mulig denne sesongen.

Sander Eng Strand Morten insta.jpg
Morten Røssland er fornøyd med vingbacken. Vi gleder oss til sesongen.

 

Annonse fra Obos-ligaen: