Innbytterne berget viktig bortepoeng

Med scoringer fra innbytterne Jonas Fredriksen og Geir André Herrem tok Åsane et viktig bortepoeng mot Ranheim.

Se supermålet til Jonas Fredriksen over.

Video fra Discovery.

Det var alt annet enn ufortjent, for selv i den perioden av kampen da Ranheim ledet 2-0 var Åsane gode og farlige fremover.

Det begynte dårlig da Ranheim fikk straffe etter 26 minutters spill og scoret sikkert mot Mark Jensen. Så ble ille til verre da hjemmelaget doblet ledelsen rett før pause.

Men kampen var ikke over. Åsane satte innpå Jonas Fredriksen på venstrebacken i pausen og flyttet Ryan Doghman opp på vingen. Da ble det mer trøkk. Og nettopp Fredriksen ble sentral i opphentingen.

Bergenseren reduserte til 2-1 etter en times spill da han banket til fra langt hold. Ballen føk rett i krysset! Dermed var det spenning igjen.

Et nytt spillerbytte ble også matchavgjørende. Geir André Herrem erstattet Håkon Lorentzen i det 78. minutt, og på sin første ballberøring sendte han et innlegg fra Joakim Hammersland kontrollert i nettet.

Saken fortsetter under bildet av Herrem som jubler med lagkameratene.

Derfra og ut var Åsane mest opptatt av å kontrollere kampen og sikre seg det ene poenget. Likevel var det bortelaget som kom nærmest seieren da Herrem var fryktelig nær ved å heade 3-2 i nettet fem minutter på overtid.

Det endte 2-2 i en kamp som for Åsane må sies å våre en spillemessig opptur etter tre tap i serien mot topplagene. Det ble også avslutningen på en god uke der Sogndal ble slått ut av cupen.

Nå åpner den nye arenaen

Ikke glem at Åsane Arena åpner med kamp 29. september klokken 18.00. Sogndal er motstander. Det er åpnet for salg at billetter på hovedtribunen.

KJØP BILLETTER

Det er også lagt ut sesongkort for årets fem siste kamper. Kun 500,- for voksne. Plasser på hovedtribunen.

KJØP SESONGKORT

FAKTA

Ranheim - Åsane 2-2 (2-0)

OBOS-ligaen. Extra Arena. Dommer: Harald Sletner (Rustad). Gult kort: Simon Marklund (Ranheim), Tomas Kristoffersen (Åsane).

1-0: Elias Melkersen (str. 25.)
2-0: Elias Melkersen (45.)
2-1: Jonas Fredriksen (60.)
2-2: Geir André Herrem (79.)

Åsane (4-2-3-1): Mark Jensen - Emil Kalsaas, Bjarte Haugsdal, Eirik Wollen Steen, Ryan Doghman (Erlend Hellevik Larsen fra 86.) - Tomas Kristoffersen (Ole Kallevåg fra 90.), Didrik Fredriksen - Stian Nygard, Håkon Lorentzen (Geir André Herrem fra 78.), Sondre Auklend (Jonas Fredriksen fra 46.) - Joakim Hammersland.