I troppen til generalprøven

Håkon Lorentzen er tilbake i troppen etter et langt avbrekk til ettermiddagens treningskamp mot Sandnes Ulf.

Foto: Hordalandsfotball.no.

Angriperen valgte å operere hoften på tampen av fjorårssesongen etter langvarige plager. Målet var å rekke seriestarten tidlig i april. Det er innenfor rekkevidde, selv om Lorentzen neppe er klar for 90 minutter helt ennå. 

Til lørdagens kamp mot Sandnes Ulf på Åsane Arena vil han få begrenset, men viktig, spilletid. 

Publikum som tar turen til Åsane Arena for å se kampen klokken 16.00 lørdag, vil også kunne konstatere at den øvrige skadesituasjonen er lysere enn i treningskampen mot Sogndal sist uke (tapte 1-0).

Idar Nordby Lysgård er tilbake etter sykdom. Bjarte Haugsdal, Erlend Hellevik Larsen, Didrik Fredriksen og Stian Nygard er også tilgjengelige etter diverse skadeavbrekk. 

Eirik Wollen Steen er fortsatt skadet.

Dansk spiller på besøk

Til dagens kamp blir det trolig gjensyn med en gammel kjenning. Kristoffer Larsen spilte for Åsane i den historiske 2020-sesongen, og har trent med laget den siste uken. Det kan bli comeback for kantspilleren som i fjor fikk 20 seriekamper og to cupkamper for Odd.

Åsane har også besøk av en ung, dansk forsvarsspiller. Oliver Juul Jensen har trent med laget denne uken og får spilletid i dagens kamp.

Åsane - Sandnes Ulf har avspark klokken 16.00 lørdag. Alle som har kjøpt sesongkort til årets sesong har kampen inkludert. For øvrige tilskuere er det 150,- for voksne, 100,- for studenter/honnør og 50,- for barn.

KJØP BILLETTER

KJØP SESONGKORT

Annonse fra Obos-ligaen: