Huseklepp har signert!

Erik Huseklepp signerte i dag for 2018 sesongen med Åsane

Erik Huseklepp som har vært på lån fra Haugesund i høst, signerte i dag kontrakt med Åsane.
Erik har spilt tolv kamper for Åsane denne høsten og har scoret seks mål og hatt fire assist på de kampene.

Overgangen kommer i orden etter et godt samarbeid med Haugesund, som har vært veldig løsningsorientert for å få en overgang i orden.

En dedikert spiller

-Det er veldig positivt at vi har klart å bli enig med en så stor profil som Huseklepp om en kontrakt. Han har jo definitivt bidratt med å øke oppmerksomheten for Åsane som klubb og han har bidratt i målprotokollen med scoringen og assist.
Vi får en veldig dedikert spiller som har lyst til å hjelpe til med å utvikle unge spillere i Åsane. Han har erfaring og han er ikke redd for å dele den erfaringen med andre, sier Mons Ivar Mjelde.

Glad det ordnet seg

-Det er veldig kjekt at vi fikk det i orden så tidlig. Det er utrolig kjekt å komme til Åsane, men samtidig så er det litt trist i forhold til Haugesund. De har vært fantastiske med meg. Jeg skulle ønske jeg kunne gjort enda mer når jeg var der, men av og til kommer andre ting i veien og da er det ting man ikke kan gjøre noe med. Da må man gjøre andre ting og jeg er ekstremt glad for at det ordnet seg her med Åsane, sier Erik Huseklepp

Annonse fra Obos-ligaen: