Hjem fra Sørlandet uten poeng

Åsane hadde tre baller i treverket da Start stakk av med alle poengene søndag ettermiddag.

Se sammendrag av kampen i videoen over.

Video fra Discovery.

4-1 til Start signaliserer en relativ overlegen hjemmeseier. Det ble det for så vidt også, men Åsane var med på notene svært lenge.

3-0-målet som punkterte kampen kom først da 70 minutter var passert, og det ga på ingen måte et riktig bilde av kampen, for frem til da var Åsane like gode som sørlendingene.

Kristoffer Valsvik reduserte til 3-1 med scoring mot gamleklubben syv minutter før slutt, men det lå dessverre ingen sensasjonell opphenting i kortene. I stedet ble det Sart som scoret enda en gang.

To i treverket før pause

Det var hjemmelaget som åpnet kampen best og sendte 1-0 i nettet etter tolv minutters spill. Den kom etter en corner der Åsane-forsvaret ikke klarte å rydde unna.

Men så våknet det hvitkledde bortelaget, og spesielt Kristoffer Larsen!

Først dundret han ballen i stolpen etter 19 minutters spill, og deretter traff samme mann tverrliggeren syv minutter senere.

I banespillet var Åsane fullt på høyde med sørlendingene som med seier ville være sikret en topp 6-plassering og mulighet for å spille kvalifisering for Eliteserien senere i høst.

FAKTA

Start - Åsane 4-1 (1-0)

Sør Arena. OBOS-ligaen. Tilskuere: 3232. Dommer: Magnus Nicolai Koløy (Bjørndal). Gult kort: Emir Derviskadic (Start), Kristoffer Valsvik, Morten Gamst Pedersen (Åsane).

1-0: Joacim Holtan (11.)
2-0: Eirik Schulze (61.)
3-0: Tom Strannegård (70.)
3-1: Kristoffer Valsvik (82.)
4-1: Alagie Sanyang (84.)

Åsane (4-2-3-1): Idar Lysgård - Knut Haga (Emil Kalsaas fra 73.), Bjarte Haugsdal, Martin Ueland, Ryan Doghman - Kristoffer Valsvik, Didrik Fredriksen - Kristoffer Larsen, Kristoffer Nesse Stephensen, Lars Kilen (Morten Gamst Pedersen fra 73.) - Erling Myklebust (Jon Berisha fra 82.).

Nå venter Bryne

Med gårsdagens tap, og seier til Bryne som lå på plassen bak før dagens runde, er det duket for et spennende oppgjør når jærbuene kommer til Åsane Arena neste lørdag.

Vi minner om at det er GRATIS adgang på denne kampen. Det er nødvendig å hente ut billetter selv om de er gratis, så benytt sjansen allerede nå, så blir du med på en skikkelig sesongavslutning.