Historisk avtale: - Det begynner å lukte litt svidd

Tertnes Holding blir generalsponsor for både herre- og kvinnelaget fra 2023-sesongen. De har vært hovedsponsor for herrelaget i flere sesonger, men går også nå inn på damesiden.

I dag ble det klart at Tertnes Holding går enda sterkere inn i Åsane. Jan Olav Jørgensen, eier av Tertnes Holding, blir også generalsponsor for kvinnene.

- Det er enormt spennende tid - både for damene i og herrene i Åsane. Begge klubbene har vist over tid at det jobbes godt, og jeg tror ikke det stopper med dette, sier Jan Olav Jørgensen.

Dette er viktig og historisk for begge klubbene.

- Det er meget bra for begge klubbene, sier daglig leder i Åsane Fotball, Rune Eriksen.

- Jeg er ydmyk for at vi får være med å henge på draktene til Åsane - både hos kvinnene og herrene. Det var helt naturlig for oss å være med også på kvinnesiden, spesielt når Åsane damer rykket opp til Toppserien, sier han.

En slik støtte betyr mye for Åsane Fotball.

- Begge klubbene er stolte, ydmyke og svært takknemlig for at Tertnes Holding er med oss på veien videre. Jan Olav Jørgensen brenner for Åsane, han ser oss og bryr seg om klubbene. Dette er et tydelig signal på at det virkelig begynner å røre på seg hos de oransje i Åsane, forteller Eriksen. 

Han får støtte av Jørgensen.

- Det begynner å lukte litt svidd her ute i Åsane. Jeg kjenner på pulsen at dette kan bli steikende bra, forteller Jørgensen.

Jan Olav skjerm.jpg
Jan Olav Jørgensen og Tertnes Holding med en historisk avtale.

Eriksen kan også fortelle at det er startet en prosess med å slå sammen klubbene.

- Vi er helt i startfasen av dette arbeidet. Vi må gjøre det på en rett måte - og vi må bruke tid for å ikke trå feil. Klubbene må sikre at en slik sammenslåing står på en solid grunnmur. Det er årsmøtene og medlemsmassen som til syvende og sist avgjør dette, forteller Eriksen. 

Annonse fra Obos-ligaen: